Toni Mas i Febrer

Alcalde

Educació, Participació ciutadana i Governació

(Esquerra - Roda Republicana)

Consulta la seva agenda institucional aquí

Nascut el 1985.
Diplomat des del 2010 com a Educador social a la Universitat de Vic. Formació que ha complementat amb un postgrau en Coaching i un altre en Teràpia assistida amb cavalls.
Des del 2005 que està implicat en moviments associatius de transformació social, com el Grup de Defensa del Ter, coordinació de camps de treball, dinamització de voluntariat, iniciatives de sobirania alimentària, defensa de drets laborals en el sector del lleure, etc.
Professionalment s'ha especialitzat en orientació personal i laboral, treball amb joves amb situació de risc i gestió de conflictes en medi obert. Actualment treballa a l'Ajuntament de Vic com a orientador laboral i formador en Tecnologies de la Informació i Comunicació per a la cerca de feina.

En l'actualitat exerceix el càrrec d'alcalde i regidor d'educació, participació ciutadana i governació amb una dedicació de la jornada del 90% i una retribució anual bruta de 36.614,02€.

En la legislatura passada va exercir el càrrec de regidor d'acció social i esports amb una dedicació parcial de la jornada del 30% i una retribució anual d' 11.907€ que es paguen en 12 mensualitats.

 

Retribucions totals rebudes durant l'any 2023: 25.249,44€ de nòmines.

Toni Mas i Febrer