Canal de WhatsApp

Servei de comunicació a través de WhatsApp

La ciutadania disposa d'un servei gratuït d'informació de servei públic a través de l'aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. L'Ajuntament garanteix a través d'aquest canal l'enviament de notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, entre d'altres informacions.

L'adhesió al servei és voluntària i gratuïta. Per accedir-hi, la persona interessada ha d'afegir als seus contactes el número 667 57 79 68 amb el nom Comunicació Ajuntament i enviar, a través de WhatsApp, un missatge amb la paraula "ALTA". L'Ajuntament respondrà aleshores amb un missatge i un enllaç sobre la política de privacitat i tractament de dades personals que la persona usuària haurà de contestar donant el seu consentiment amb a paraula "SI".

A partir d'aquí i en qualsevol moment ciutadans i ciutadanes podran accedir al servei, i donar-se de baixa del mateix en el moment en què ho desitgin. 

El número funciona de manera únicament unidireccional, no es tracta d'un grup d'interacció entre els seus membres ni tampoc d'un canal de diàleg amb l'Ajuntament, i no s'atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges. Per a aquest propòsit la ciutadania disposa d'altres vies per comunicar-se amb l'administració com les diferents modalitats de presencial a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) i telefònic (93 850 0075). També a través de la web de l'Ajuntament:

Protecció de dades del canal oficial de WhatsApp de l'Ajuntament de Roda de Ter

El teu número de telèfon serà utilitzat únicament i en exclusiva per remetre informació rellevant per part de l'Ajuntament de Roda de Ter. El Responsable de Tractament és l'Ajuntament de Roda de Ter. Les teves dades no seran cedides a tercers ni utilitzades per altra finalitat. 

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment comunicant-nos-ho per WhatsApp amb la paraula BAIXA, moment en què eliminar el teu contacte i podràs esborrar el telèfon de l'agenda.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i la resta de drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit a la Delegada de Protecció de Dades mitjançant el registre electrònic aquí o bé, si no es pot disposar d'identificació i signatura electrònica, mitjançant un correu a l'adreça rodadeter@rodadeter.cat. Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb aquesta finalitat.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-03-2023 09:28