Grup fotogràfic Roda i Masies

El grup fotogràfic Roda i Masies (GFRM) és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’any 2011 a Roda de Ter. Va ser creada per un grup de fotògrafs amateurs i professionals que tenien en comú la passió per la fotografia. El GFRM té com a objectiu difondre la fotografia com a art, així com promoure qualsevol tipus d’activitat relacionada amb la mateixa. El grup està obert a tota persona que tingui interès per fotografia, ja siguin fotògrafs professionals o amateurs. Actualment compta amb 80 socis. Tots ells gaudeixen de descomptes, preferència d’inscripció als cursos, fer ús del material del grup...

Organitzen diversos tallers presencials: d’edició, tècniques de fotografia… (en temps de covid els han realitzat online). Un cop per setmana fan reunió al local i organitzen ponències d’experts. Durant la fira de Pont a Pont fan una exposició fotogràfica. Ex. Les fotografies del calendari de botiguers o “Gent de Roda i Masies”. Han organitzat concursos de fotografia per Festa Major.

Al seu local, situat al 3r pis de Can Planoles, hi estan creant una biblioteca fotogràfica. També tenen un estudi fotogràfic, una pantalla i un ordinador a disposició dels socis. 

Per formar part del grup se’ls pot contactar a través de la pàgina web i les xarxes socials.

 

C/ Ramon Martí, 42, 3r (Can Planoles) 08510 - Roda de Ter

Última revisió 2021-06-21 19:35:12