Grup de teatre Arrels

El grup de Teatre Arrels és el grup de teatre amateur de Roda de Ter. Està format per una quinzena d'actors i actrius, un equip de tramoistes i un equip de tècnics de so i llum.

La seva activitat és d'una representació teatral a l'any que presenten per Festa Major, així com d'una representació especial per Nadal en col·laboració amb els alumnes de l'IES Miquel Martí i Pol.

Durant el mes de març-abril la seva directora tria l’obra i es reparteixen els papers. Es troben un cop per setmana fins al juliol per assajar. A l’agost descansen i a setembre assagen cada dia fins la Festa Major.

Sempre els demanen alguna col·laboració: p.ex. un vídeo de Nadal per la gent que no podia sortir de casa a causa de la covid. O la col·laboració per celebrar els 13 anys de la remodelació del Teatre Eliseu... En aquest cas van decidir exposar al públic el què hi ha dins el teatre: com s’actua, els vestuaris, els decorats…. El fil conductor va ser la creació d’una obra de teatre.

Des del grup estan oberts al poble i tenen ganes que s'hi apunti gent nova. Si t'agrada el teatre, és la teva oportunitat!

C/ Bac de Roda, 1 bis 08510 - Roda de Ter

Última revisió 2021-06-21 19:26:56