Setmana Activa't 2024: un èxit!

Última revisió 07-06-2024 14:16
07/06/2024

Compartim algunes de les fotografies de les activitats que vam gaudir durant la tercera edició de la Setmana Activa't, una setmana dedicada a la gent gran amb una mirada intergeneracional, organitzada per l’Espai Activa’t i els ajuntaments de Roda de Ter i Les Masies de Roda.

 

Durant cinc dies intensos, es van transformar les activitats de l’Espai Activa’t per compartir-les amb els alumnes de les escoles d'infantil i primària de Roda de Ter, l'Institut Miquel Martí i Pol i l'Escola Bressol Municipal La Patuleia de Les Masies de Roda. A més, es va col·laborar amb el CAP i l'emissora municipal Ràdio Roda per oferir activitats enriquidores i entretingudes.

Un dels moments més especials va ser la visita al Parlament de Catalunya, on les persones assistents van poder conèixer de prop el funcionament d’aquesta institució. Després, van gaudir d’un relaxant passeig en golondrina pel port de Barcelona.

També es va fer un programa a Ràdio Roda, on alumnes de les escoles van entrevistar gent gran. Va ser un espai on compartir històries i vivències.

La setmana va culminar amb la tradicional celebració de les Noces d’Or a l’Esquerda el dissabte, i l'endemà, l'Homenatge a la Gent Gran als Jardins de Can Planoles. Aquest homenatge va estar dedicat a les persones que enguany celebren el seu 87è aniversari, un moment ple d’emoció i reconeixement. Els actes van comptar amb l'assistència de l'alcalde de Roda de Ter, Toni Mas, i de la regidora d'Acció Social, Griselda Arrey.

Trobareu totes les fotografies de les Noces d'Or i de l'Homenatge a la Vellesa a la revista RDT que sortirà per la Festa Major.

Gràcies a tots els participants, col·laboradors i famílies per fer possible aquesta setmana tan especial. Fins l’any vinent!

 

Les imatges que acompanyen aquesta notícia recullen moments de la visita al Parlament de Catalunya i de la passejada amb golondrina; de l'Homenatge a la Gent Gran de les Noces d'Or, i del programa de ràdio a Ràdio Roda.