L'alumnat dels centres educatius de Roda ha escollit el nou joc modular per a la Plaça Espanya

Última revisió 07-11-2023 11:20
07/11/2023

El joc modular de la Plaça Espanya ha arribat al final de la seva vida útil i, tal i com preveu el Pla Director de Parcs Infantils, cal substituir-lo per un joc nou. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Roda de Ter s'ha obert un procés participatiu per escollir un nou joc. I avui ja us podem presentar la proposta escollida. Gràcies a totes les persones que heu participat en el procés! I desitgem que pogueu gaudir ben aviat del nou joc!

L'Ajuntament de Roda de Ter ha creat un procés participatiu de la mà de les persones que més utilitzen aquest joc: la canalla de Roda de Ter. Amb la voluntat d’arribar a la major part de l’opinió dels nens i de les nenes del poble, es va fer entrega d’un díptic on cada infant podia escollir la opció que més li agradada. Les tres propostes que se’ls va oferir havien estat seleccionades prèviament per l'àrea tècnica de l'ajuntament per tal de complir amb la normativa de seguretat i els requisits pressupostaris, a més d’estar fets amb materials que tenen una vida útil llarga i poca necessitat de manteniment. 

La participació a la votació ha estat altíssima. Hi ha participat un 71,41 per cent de l’alumnat de l’Escola Mare de Déu del Sòl del Pont, de l’Escola Emili Teixidor i dels alumnes de I2 de l’Escola Bressol La Llavor.  Des de l’Ajuntament us volem agrair, una vegada més, la participació en tot el procés.

Així doncs, ens plau comunicar-vos que la proposta de joc modular escollida per posar a la Plaça Espanya, amb un 78,42 per cent dels vots, ha estat la que podeu veure a la imatge adjunta. 

A continuació, podeu consultar les tres propostes que formaven part del procés participatiu. AQUÍ

El nou joc modular per a la Plaça Espanya que s'ha escollit en un procés participatiu
El nou joc modular per a la Plaça Espanya que s'ha escollit en un procés participatiu