FESTA MAJOR | Presentació de l'edició extraordinària de Festa Major de la revista Roda de Ter

Última revisió 13-09-2024 08:07
12/09/2024

L'Ajuntament de Roda de Ter es complau a convidar-vos a l’acte de presentació de l’edició extraordinària de la revista Roda de Ter, que tindrà lloc el dilluns, 16 de setembre, a les 19.00 h als jardins de Can Planoles, sota la porxada petita. L’esdeveniment comptarà amb la presència de l’alcalde, Sr. Toni Mas Febrer, i de la Sra. Roser Montané Tardà, regidora de Comunicació de l’Ajuntament.

Durant l’acte, a més de presentar l’edició especial dedicada a la Festa Major 2024, s’explicarà la nova etapa que comença la revista, amb una renovació tant en el contingut com en el format, amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps i oferir un espai més proper a la ciutadania.

Com a agraïment, es farà entrega d’un exemplar de la revista a totes les persones i representants d’entitats que han col·laborat en la realització d’aquest número extraordinari, en reconeixement a la seva implicació i suport.

L’Ajuntament de Roda de Ter us convida a assistir i gaudir d’aquest esdeveniment cultural i festiu a les portes de la Festa Major 2024.

Data: Dilluns, 16 de setembre de 2024
Hora: 19.00 h
Lloc: Jardins de Can Planoles (porxada petita)

 

Revista RDT Festa Major 2024
Revista RDT Festa Major 2024