Híbrida: Roda de Ter. Soroll i text. Taller amb Gerard Altaió

Taller amb Gerard Altaió 

S’hi exploraran mecanismes i solucions per dur el text més enllà de l’oralitat i de la parla cap a un terreny sonor. On comença i on acaba un text? Què el defineix?

D’ençà que es practica el palimpsest per reciclar el material de l’escriptura que el text, el teixit, està inscrit en els materials que el transporten. De la filatura a la lletra, passant per l’entramat de referències, silencis i cites, el text malda per alliberar-se de si mateix a través de l’empelt amb altres mesures, com poden ser el cos o el so. Si l’alliberament de la música ha passat per l’acceptació del soroll, l’alliberament del soroll ha de passar per la poesia sonora. Hi haurà escolta, pràctica i es fabricaran micròfons de contacte.

Formulari per inscriure’s: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezLJXtFvo5hHzaS5PQj1ofpny3JQ3gNSVwdyTlL4AhtkSqZw/viewform?usp=sf_link

Aquesta activitat compta amb el patrocini de CEDRO i de la Institució de les Lletres Catalanes. També hi col·labora Espais Escrits i les sis entitats que les acolliran.

Més informació (clica aquí).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-05-2023 15:45