Tot a punt per a la presentació de l'APP per a tabletes i pissarres digitals 'L'univers poètic de Miquel Martí i Pol'

Última revisió 07-07-2020 18:25
08/03/2016

La presentació pública d'aquesta APP, creada amb l'objectiu d'apropar els infants a la poesia de l'autor, té lloc el 10 de març.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Roda de Ter, i amb la col·laboració de la Biblioteca Bac de Roda, l'Associació Amics de Miquel Martí i Pol i Ràdio Roda, la Fundació Miquel Martí i Pol presentem una aplicació educativa amb els textos d'un dels escriptors més emblemàtics del segle XX, Miquel Martí i Pol. L'aplicació serà gratuïta i vol donar resposta a la demanda que hi ha en l'àmbit educatiu i familiar de propostes relacionades amb la literatura catalana i les noves tecnologies.

En «L'univers poètic de Miquel Martí i Pol» els infants podran gaudir de la literatura, jugar amb els poemes i fins i tot atrevir-se a escriure i recitar els seus propis textos. A més, és d'especial relleu l'aplicació d'aquesta eina mitjançant les pissarres digitals en l'àmbit escolar (educació infantil i primària).

L'APLICACIÓ, COMPATIBLE AMB IOS I ANDROID, PRETÉN SER UN RECURS MÉS PER A MESTRES I PEDAGOGS, AIXÍ COM TAMBÉ UNA APOSTA PERQUÈ ELS PARES ACOSTIN L'INFANT A LA LECTURA A TRAVÉS DE LES NOVES TECNOLOGIES.


PRESENTACIÓ:

DIJOUS 10 DE MARÇ A LES 20 H A LA SALA POLIVALENT DE LA BIBLIOTECA BAC DE RODA (Carrer d'en Bac de Roda, 1, Roda de Ter)

Intervindran:
Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes
Cesca Costa, regidora de Cultura i de Participació i Atenció Ciutadana
Ramon Besora, president de l'Associació Amics de Miquel Martí i Pol
Montse Caralt (UVic-UCC) i Roger Canadell (UOC), producció i coordinació de l'aplicació del projecte
Lluís Vergés, director creatiu de Dadà Comunica

Vanesa Amat (UVic-UCC), professional especialista en literatura infantil i en didàctica de la literatura que parlarà de l'aplicació del projecte a les escoles.