Nous tallers dels Espai's actius per aquesta primavera 2016

Última revisió 07-07-2020 18:25
14/03/2016

Les inscripcions al programa de tallers 'Espai's actius' d'aquesta primavera s'obren el dimarts 15 i dimecres 16 de març, exclusives pels veïns de Roda de Ter. A partir del dijous 17 de març estan obertes a tothom i fins el dijous 31 de març.

L'Ajuntament de Roda de Ter presenta un programa de tallers, liderat des de la regidoria de Joventut i gestionat des de l'Espai, amb l'objectiu de reactivar l'oferta formativa en l'oci de joves i adults. Les inscripcions al programa de tallers 'Espai's actius' estan obertes dimarts 15 de març a les 5 de la tarda i fins el dijous 31 de març. Per als tallers monogràfics, les inscripcions queden obertes fins uns dies abans de la realització del taller. La inscripció mínima és de 10 persones per tal que es pugui portar a terme la realització dels tallers. Les places són limitades per rigorós ordre d'inscripció. No es faran reserves. Les inscripcions només seran vàlides amb el pagament del taller i les dades complertes de l'interessat. Cada persona podrà realitzar un màxim de dues inscripcions per a un mateix taller. Tots els tallers tindran una durada màxima de 15 hores, excepte els cursos monogràfics que són una sola sessió, de 2 a 4 hores. El preu de cada taller és de 30 euros, tenint en compte que els tallers amb despesa de material el preu és de 40 euros. I els monogràfics tenen preus entre 10 i 15 euros.

Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar a l'Espai, a l'avinguda Diputació, 7 bx. El telèfon és el 93 854 04 57 i l'adreça electrònica: lespai@lespai.cat. Els horaris d'atenció al públic són de dimarts a divendres de 17h a 20.30h i dimecres i divendres de 10h a 12h.

Inscripcions:
A L'Espai o via online a http://espaisactius.rodadeter.cat
A partir del dimarts 15 de març a les 5 de la tarda.
Dimarts 15 i dimecres 16 inscripcions exclusives pels veïns de Roda de Ter. A partir del dijous 17 de març obertes a tothom i
fins el dijous 31 de març.
Per als monogràfics les inscripcions queden obertes fins uns dies abans de la realització del taller
Inscripció mínima de 10 persones per a la realització dels tallers.
Places limitades per rigorós ordre d'inscripció. No es faran reserves.
Les inscripcions només seran vàlides amb el pagament del taller i les dades complertes de l'interessat. De forma presencial, cada persona podrà realitzar un màxim de dues inscripcions per a un mateix taller.
Tots els tallers tindran una durada de 15 hores, excepte els monogràfics que són una o dues sessions, de 2 a 4 hores.

Més informació:
L'ESPAI
Av. Diputació, 7 bxs.
938540457
lespai@lespai.cat
www.lespai.cat
De dimarts a divendres de 16.00h a 20.00h