Moltes gràcies per les aportacions al Mur de les idees

Última revisió 14-06-2022 09:20
14/06/2022

Us convidem a totes les persones que vau escriure al Mur de les idees i les que us interessi participar d’aquest petit projecte, a venir a la trobada que farem el dia 28 de juny a les 18h a Can Planoles.

El passat divendres 10 de juny a la Plaça Major de Roda de Ter es va obrir un espai on el veïnat de Roda va poder expressar la seva opinió, idees, propostes, queixes, sobre alguns temes que afecten a la població com urbanisme, oci i cultura, esports, espais públics, convivència veïnal... 
Es van acostar més d’una vintena de persones a escriure el que en pensen, i de tot el que es va recollir, el dia 28 de juny a les 18h a Can Planoles es farà una trobada amb tothom que hi vulgui participar, per fer una tria del que ha sortit i poder treballar amb una proposta definida perquè es pugui portar a terme dins les possibilitats del poble. 
La jornada es va organitzar dins el marc del projecte “Roda participa: processos participatius i associacionisme veïnal, Roda Centre”, que té per objectiu promoure la participació com a mecanisme indispensable per la cogovernança, creant un espai de diàleg entre la ciutadania i l’Ajuntament. 

Moltes gràcies a totes les persones que hi vau participar!