Les Jornades CÀPSULA, d'orientació acadèmica i professional, els dies 6, 7 i 8 d'abril a Vic

Última revisió 07-07-2020 18:25
31/03/2016

L'objectiu principal de les Jornades CÀPSULA és donar a conèixer als joves, a les seves famílies i professionals de l'educació, les diferents opcions de formació existents a la comarca d'Osona, per tal que aquests puguin dibuixar el circuit formatiu i professional més adequat per a cada alumne, un cop finalitzats els estudis obligatoris.

El Consell Comarcal d'Osona, conjuntament amb les regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca, us vol convidar a les Jornades CÀPSULA d'orientació acadèmica i professional, que tindran lloc a Vic, els dies 6,7 i 8 d'abril de 2016. L'objectiu principal de les Jornades CÀPSULA és donar a conèixer als joves, a les seves famílies i professionals de l'educació, les diferents opcions de formació existents a la comarca d'Osona, per tal que aquests puguin dibuixar el circuit formatiu i professional més adequat per a cada alumne, un cop finalitzats els estudis obligatoris.
Dins de les jornades hi ha les sessions de matí els dies 6, 7, 8, i la sessió de tarda el
dia 6. Durant el matí es portaran a terme xerrades informatives, sobre els estudis postobligatoris. Són xerrades tancades i adreçades als alumnes de 4t d'ESO de tots els centres educatius de la comarca d'Osona.

No obstant, us volem convidar a participar a Càpsula de tarda, on tindran lloc les xerrades adreçades tant als joves, famílies com a altres agents socioeducatius. Es tracta de xerrades relacionades amb l'orientació acadèmica i professional i on es parlaran de temes com:

● L' autoconeixement
● El voluntariat
● Mobilitat internacional (camps de treball i voluntariats internacionals)
● Com ens preparem per les professions de futur
● La Formació Professional Dual
● Garantia Juvenil
● El repte de l'emprenedoria
● La importància de la selecció per competències
● LinkedIn i la teva empremta digital
● I si no tinc l'ESO, què? Xerrada sobre els PFI (programes de formació i inserció)

Cal esmentar que totes les xerrades són gratuïtes i es portaran a terme al Sucre: c/Historiador Ramon d'Abadal i Vinyals.
Trobareu la informació de les jornades amb tota la programació al web www.osonajove.cat.