La Somnàmbula recupera el format presencial

Última revisió 12-07-2021 08:49
12/07/2021

El divendres 16 de juliol es farà la 8a edició de La Somnàmbula, la cursa nocturna i solidària de Sant Tomàs

El pròxim divendres 16 de juliol tindrà lloc la vuitena edició de La Somnàmbula, la cursa nocturna i solidària organitzada per Sant Tomàs, amb l'objectiu de recaptar fons per l'entitat i visualitzar el col·lectiu. 

Enguany l'entitat recupera el format presencial, que l'any passat no va ser possible a causa de la pandèmia. L'organització ha preparat un format amb alguns canvis per tal de vetllar en tot moment pel compliment de les mesures sanitàries del moment.

Amb l'objectiu de minimitzar les aglomeracions, l'organització ha limitat el nombre de participants a 400 persones, les quals podran inscriure's únicament online fins al dia abans de la cursa a www.santtomas.cat. I que podran assegurar-se la talla de la samarreta oficial de la cursa si fan la inscripció abans del 9 de juliol. També s'ha decidit traslladar l'edició d'enguany al Passeig del Ter, sota el pont nou, un espai molt més ampli des d'on se sortirà i arribarà. La prova disposarà d'un únic avituallament al final de la cursa, que s'entregarà en format individual als participants.

Vetllant també per la seguretat, s'ha ampliat l'horari de recollida de dorsals que serà a partir de les 19.30 h i fins a 5 minuts abans de la cursa, així com el nombre de taules des d'on es farà l'entrega dels dorsals.

Enguany els diners recaptats es destinaran a equipar el futur Centre Ocupacional de Sant Hipòlit de Voltregà.

 

Data: 16 de juliol de 2021

Lloc: Passeig del Ter (sota el pont nou) – Roda de Ter (Osona)

Horaris:

19.30 h recollida de dorsals

21.30 h Sortida cursa

 

INSCRIPCIONS aquí

Més informació aquí

La Somnàmbula, cursa nocturna solidària
La Somnàmbula, cursa nocturna solidària