Estiu a La fàbrica, 15, 16, i 17 de juliol

Última revisió 09-07-2021 13:02
09/07/2021

Des de la Fundació Miquel Martí i Pol i l’Ajuntament de Roda de Ter impulsem Estiu a La fàbrica amb la voluntat de recuperar lentorn de La fàbrica com a espai cultural i social

Les activitats tindran lloc el dia 15, 16 i 17 de juliol

 

La fàbrica és el títol que, amb atreviment, Miquel Martí i Pol va posar a un dels llibres més coneguts i llegits de la literatura catalana contemporània i també és l’espai literari i patrimonialitzat de La Blava de Roda de Ter. Amb la simbologia d’aquest lloc, doncs, proposem diverses activitats culturals durant tres dies destinades a tot tipus de públic i obertes a tothom, que combinen les diverses branques de la cultura amb la literatura com a una de les temàtiques centrals. 

Tota la informació detallada a miquelmartiipol.cat i a les nostres xarxes socials.

Dijous 15
De 7 a 8 del vespre 

«La musicació de la poesia». Taula rodona amb Arnau Tordera, Ivette Nadal i Coloma Bertran. Modera Víctor Sunyol.
A 2/4 de 10 del vespre 
«Poesia i cançó», concert d'Ivette Nadal i Marcel Torres.

Divendres 16
De 7 a 8 del vespre

Presentació de Reina de rates: crònica d'una època de Raquel Santanera, llibre guanyador del Premi de poesia Miquel Martí i Pol 2020. Amb Núria Armengol, Gabriel Ventura i Raquel Santanera.
A 2/4 de 10 del vespre 
Lluís Soler diu Estimada Marta de Miquel Martí i Pol. 

Dissabte 17 
De 6 a 9 del vespre

Instal·lació interactiva per a xics i grans Enginys Eko.poètiks. Enginys Eko.poètiks és una instal·lació interactiva per a tots els públics amb deu artefactes autònoms que creen un espai original, lúdic i participatiu amb la poesia com a eix vertebrador. Estan fets amb materials reciclats i conviden a les famílies amb infants a interactuar. Els Enginys Eko.poètiks els han creat l'empresa Katakrak d'espectacles de carrer. Es tracta d'una proposta que crida a descobrir la poesia des de la perspectiva del joc. Els artefactes es disposaran sota el bosc de marronyers i til·lers del jardí de la fàbrica. 
De 2/4 de 7 a 8 de la tarda 
Taller de creació de cançons amb Mariona Castells (a partir de 5 anys). 
A 2/4 de 10 del vespre
JU posa veu als poetes. Concert de Judith Puigdomènech amb Coloma Bertran i Ricard Puigdomènech.
JU (Judith Puigdomènec) ha creat un espectacle únic en el qual posa veu a poetes com Miquel Martí i Pol, Pere Vilanova, Víctor Sunyol, Jaume Coll i Mariné, Ovidi Montllor, entre d'altres, i ho fa acompanyada de la delicadesa de les notes d'un violí i de l'harmonia dels acords d'una guitarra. Les cançons de la JU obren la consciència del públic, a la vegada que mouen sensibilitats.
Totes les activitats tindran taquilla inversa, és a dir, hi haurà una caixeta on els espectadors podran dipositar, després dels actes, el que creguin oportú o estigui dins de les seves possibilitats.

Adreça: 
La Blava
Carrer Torrent Massana / Roda de Ter
Cabuda de personal limitada. Accés preferent amb 
inscripció prèvia fundacio@miquelmartiipol.cat / 
93 8500355

Cartell Estiu a La fàbrica (2021)
Cartell Estiu a La fàbrica (2021)