Entrega dels premis a les persones guanyadores de l'11a campanya "Compra i descobreix Catalunya"

Última revisió 13-07-2021 11:38
13/07/2021

Aquest dissabte dia 10 de juliol es va celebrar  el lliurament dels vals als premiats  perquè puguin gaudir dels mateixos quan més aviat millor. A l'acte, que es va fer als jardins de Can Planoles, es va comptar amb l'assistència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Roda de Ter, Núria Arrebola, i de representants de l'Associació Roda de Comerciants (ARC).

Aquest passat mes de juny es va celebrar, com habitualment després que l’any passat per motiu de la pandèmia es va aplaçar al mes d’octubre, la 11ª campanya conjunta de dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb Projectes. Durant tot el mes, comprar al poble tenia premi, exactament 32 premis cedits per les 32 poblacions participants amb els quals poder gaudir de les millors experiències de casa nostra: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades...

Enguany la campanya per descriure’n millor el benefici i l’objecte es va anomenar: COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Durant tot el mes de juny els establiments associats repartien butlletes entre els clients perquè les omplissin amb les seves dades i participessin en el sorteig. Entre totes les butlletes participants es va celebrar un sorteig el passat dia 5 de juliol a dos quarts de nou del vespre al local social de l’Associació Roda de Comerciants (Can Vinyets) al qual tothom estava convidat i aquest passat dissabte dia 10 de juliol es va celebrar  el lliurament dels vals als premiats  perquè puguin gaudir dels mateixos quan més aviat millor.

Com en la darrera edició es va entregar 1 premi a cada guanyador o sigui que van haver-hi 32 premiats amb 1 val cadascun per visitar, conèixer i gaudir de les diferents poblacions repartides en tot el territori català. Entre les butlletes guanyadores es va fer un altre sorteig per decidir qui era el comerciant afortunat que podria gaudir d’un dels premis que enguany ha tocat a LLEIDA.

Més informació: https://xarxabarris.cat/

Instagram: xarxabarris. https://www.instagram.com/xarxabarris/

Facebook: Barris Antics. Compra i Guanya. https://www.facebook.com/xarxabarris