Els comerciants de Roda organitzen el Tapes ARCFest

Última revisió 09-06-2022 08:24
07/06/2022

Es farà aquest dissabte 11 de juny al Jardins de Can Planoles i haurà tapes i activitats lúdiques i festives

Els jardins de Can Planoles seran l'escenari aquest dissabte de la Tapes ARCFest. Una iniciativa de l'associació Roda de Comerciants (ARC) que proposa, des de 2/4 de 5 de la tarda i fins a les 11 de la nit, degustació de tapes de bars i establiments del municipi combinat amb tot tipus d'activitats com spinning, concurs de petanca o espectacles musicals.

En la degustació de tapes d'aquesta primera edició hi participen el bar La Mossegada, el bar restaurant St. Sebastià, el bar restaurant de Can Planoles, el bar restaurant Thiana, la cansaladeria Can Roura, el forn de pa Can Teiona i la Junta de l'ARC

Entre els espectacles programats hi ha l'espectacle infantil de la Betty (17.30 h), la música de Greites Jits (19 h) o el rock & roll acústic dels N-II (21.30 h). També hi haurà una demostració de ball country (20 h).

També hi haurà un obsequi per els 500 primers assistents. En cas de pluja, l'activitat es traslladaria a la Carpa municipal.

ARC és una entitat creada l'any 2004 que té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial del municipi i promoure el comerç. Està formada per una quarantena de comerços dels sectors més variats que representen les diferents zones comercials de Roda de Ter.

Més informació des de la secció d'agenda de l'Ajuntament de Roda de Ter (clica aquí).

 Tapes ARCFest
Tapes ARCFest