16 persones de diverses entitats de Roda van participar a la primera jornada participativa

Última revisió 30-11-2021 17:44
30/11/2021

L'Ajuntament de Roda de Ter està portant a terme un procés participatiu per elaborar un pla de desenvolupament socioeconòmic local. La finalitat és tenir una visió actual del municipi i decidir quines línies estratègiques el guiaran.

La primera jornada participativa ja es va fer i hi van assistir 16 persones de diferents entitats de Roda de Ter. En aquesta sessió es van treballar diferents dinàmiques per detectar i contextualitzar la situació actual del municipi.
En la dinàmica de la Cartografia Col·lectiva cada persona va detectar sobre un mapa de Roda els espais municipals d’intercooperació, Espais municipals d’intercooperació externa, Potencialitats patrimonials i Espais municipals optimitzats.
La dinàmica de El relat del temps es va desenvolupar en tres cercles de debat diferent que tractaven sobre: el passat, el present i el futur. Cada grup havia de debatre sobre les tres categories temporals en relació al municipi i consensuar els cinc conceptes que consideraven més rellevants i definitoris de Roda de Ter respecte el seu passat, el seu present i el seu futur.
 
El dijous 2 de desembre tindrà lloc la segona sessió participativa, partint dels materials treballats en la sessió anterior per consensuar-los i debatre les línies estratègiques a seguir.
  • 2 de desembre
  • A les 19h
  • A la Sala polivalent de la biblioteca de Roda de Ter (C/Bac, 1 bis)
Inscripcions al següent formulari: aquí.

Resultats de la 1a sessió del procés participatiu per elaborar un pla de desenvolupament socioeconòmic local
Resultats de la 1a sessió del procés participatiu per elaborar un pla de desenvolupament socioeconòmic local