Correfoc amb els Diables del Pont Vell

Els Diables del Pont Vell participaran amb el Peix de Foc a la cercavila de la Trobada gegantera a Roda de Ter del dissabte 22 d'octubre de 2022. Serà una trobada especial ja que està previst celebrar la Festa d'aniversari dels 70 anys dels gegants de Roda. Després de la trobada, es farà el Correfoc de la Festa Major 2022, el qual es va haver de posposar a causa de la pluja.

Més informació: aquí.

 

  • El correfoc començarà a la Capella del Sòl del Pont, seguirà pel Pont Vell, carrer Pere Almeda, Plaça Major, carrer Ramon Martí, carrer Ferran Alsina, carrer Bac de Roda i finalitzarà a la Plaça Major, amb l'encesa final.
  • Recordeu protegir els vidres, portes i altres elements dels vostres habitatges que puguin patir cremades. Hi haurà talls de circulació en el recorregut i estarà prohibit estacionar en els carrers per on passarà el correfoc.
  • Després de la trobada gegantera i abans del correfoc, hi haurà servei de sopar i bar a la Plaça Major. No cal reservar tiquet, tot i que, si ho preferiu, podeu comprar els tiquets anticipadament al Bar de Can Planoles. Entrepà + Beguda = 6 €
22/10/2022
Hora inici 22:00
Plaça Major de Roda de Ter
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-10-2022 13:36