Ordre de dia del Ple d'octubre de 2020

Última revisió 16-10-2020 11:20
16/10/2020

Un dels punts de l'ordre del dia del Ple del 20 d'octubre és l'aprovació de les ordenances fiscals 2021. Recordeu que l'aforament és limitat i que podeu seguir-lo en directe a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter. Per fer preguntes al Ple, cal que envieu un correu electrònic abans de les 19 h del dilluns 19 d'octubre a l'adreça: rodadeter@rodadeter.cat.


L'Ajuntament de Roda de Ter celebra el Ple d'octubre el dimarts dia 20. Per excepcional situació que estem vivint a causa de la pandèmia de COVID-19, les sessions plenàries del consistori rodenc s'han canviat d'emplaçament per poder garantir la distàncies de seguretat entre els membres del plenari. Per aquest motiu, el Ple es celebrarà al Museu de l'Esquerda. Us recordem que l'accés del públic al ple és d'aforament limitat i que els veïns i veïnes podreu seguir-lo en directe a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter. A partir d'ara els plens se celebren a les 19 h, en lloc de les 21 h.

Tal com contempla l'ordenança municipal de participació ciutadana, els veïns i veïnes podreu fer preguntes als membres del consistori rodenc una vegada l'alcalde aixequi la sessió. Per fer preguntes al Ple, cal que envieu un correu electrònic abans de les 19 h del dilluns 19 d'octubre a l'adreça: rodadeter@rodadeter.cat. En el correu electrònic caldrà identificar qui realitza la pregunta (no s'accepten preguntes anònimes), si bé no es farà pública la identitat de la persona.

Als arxius relacionats podeu consultar l'ordre del dia del Ple d'octubre de 2020 de l'Ajuntament de Roda de Ter.

Els Plens es poden seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter
Els Plens es poden seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter