Entrades i abonaments per la 7a edició del Festival EnCanta

Última revisió 09-05-2024 13:00
09/05/2024

Se celebrarà a Roda de Ter de 8 al 12 de maig i manté el doble objectiu: ser banda sonora i cultural de la primavera i convertir-se en una cita imprescindible per a cantautores i cantautors.

Enguany, com sempre, hi haurà noms coneguts i d'altres que ben aviat sonaran arreu i que l'EnCanta presumeix de descobrir. Aquest 2024 al costat d'artistes consagrats com Joan Colomo, Guineu, la Ludwig Band, Anari, Júlia Colom i l'espectacle que reuneix Amorante amb els Sara Fontan, el festival rodenc programa d'altres que el públic està descobrint o que sonen més enllà de les fronteres de Catalunya com Colomet, Mar Grimalt, Àlex, Blat, Selma Bruna (component de Marala), Elle León, Namina o River Omelet. Els abonaments i les entrades pel festival ja estan a la venda.

Per consultar la programació completa i fer la compra d'entrades i abonaments clica aquí.

PROPOSTES DE QUALITAT A PREUS POPULARS

El Teatre Eliseu, la Casa de Cultura 1 d'octubre, el Museu de l'Esquerda i els jardins de Can Planoles seran els escenaris de les actuacions on en destaquen noms com els virtuosos i desenfadats La Ludwig Band que presentaran el seu celebrat «Gràcies per venir» o Júlia Colom qui, amb només 26 anys, ha publicat «Miramar», un primer disc on barreja cançons de treball tradicionals amb la creació i la sonoritat contemporànies. El festival l'obrirà Joan Colomo, artista referent de la cançó amb una mirada rebel, critica i combativa. Altres propostes artísticament destacades són la suma dels catalans Los Sara Fontan i el basc Amorante o l'indie-folk agraït i fresc dels barcelonins River Omelet.

El festival que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter continua apostant per acostar la música a tots els públics i és per això es mantenen els preus populars i s'inclou la novetat de la gratuïtat per als menors de dos anys. Dins de la programació oficial, també hi haurà dos concerts gratuïts, el de Namina i el d'Elle Leon, als Jardins de Can Planoles.

NOTA: NOU CONCERT! Amb Namina. Isaac Ulam no podrà actuar a l'EnCanta per motius personals.

PROGRAMACIÓ PARAL·LELA

L'EnCanta, tot i ser un festival de petit format, va més enllà dels concerts com a tal i ofereix tot un seguit d'activitats complementàries que volen vincular la programació amb Roda de Ter. Una d'elles és "L'EnCanta a l'Escola", amb un concert d'Àlex Blat per a alumnes del cicle superior de primària i un altre de Colomet per a secundària. La Ludwig Band també se suma a aquesta proposta, fent que l'alumnat versioni un tema del grup i que el comparteixi amb la banda de l'Alt Empordà.

D'altra banda, el certamen proposa dos concerts gratuïts inaugurant el cicle DesEnCanta, amb Namina i Elle Leon, en horari de vermut als Jardins de Can Planoles.

A la venda, entrades i abonaments per la 7a edició del Festival EnCanta
A la venda, entrades i abonaments per la 7a edició del Festival EnCanta