Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Notícies

 • Ple extraordinari de l’Ajuntament de Roda de Ter celebrat el 4 d’agost de 2020
  Data de publicació: 06.08.20 14:16
  En el sisè punt de l’ordre del dia del ple es va aprovar el règim retributiu dels membres de la corporació.
  L’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, va explicar que el nou règim retributiu contempla una distribució diferent de la dedicació i el sou dels regidors i l’alcalde, i que suposa un cost menor que el generat per l’anterior equip de govern.
 • VIII Fira de la Lavor i Tasta la Llavor
  Data de publicació: 05.08.20 13:05
  El proper 6 de setembre tindrà lloc la VIII Fira de la Llavor. L’edició d’aquest 2020 hauria d’haver tingut lloc el 19 d’abril, però a causa del confinament i als efectes de la pandèmia es va haver d’anul·lar.
 • Els Serveis Socials d’Osona promouen un audiovisual per reactivar la participació de la gent gran als municipis
  Data de publicació: 04.08.20 13:12
  L’objectiu del vídeo és empatitzar amb aquelles persones grans que, degut a la crisi sanitària, han vist anul·lades totes les activitats programades i els seus contactes socials han disminuït. L’audiovisual vol transmetre un missatge esperançador de retrobament i de resiliència. En aquest vídeo han participat persones voluntàries que ja formen part del projecte dels Espais, i s'ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Roda i la Fundació Miquel Martí i Pol, entre d'altres.
 • Plans de desconfinament de l'activitat comercial i restauració
  Data de publicació: 28.07.20 09:47
  Ja estan publicats els Plans estratègics del desconfinament per la COVID-19 de les activitats comercials i de restauració. Concretament estan publicats els Plans d’acció per a les activitats següents: comerç en general, mercats de venda no sedentària, centres comercials, recintes firals i restauració. Aquests plans incorporen les mesures previstes amb les quals s’ha de dur a terme amb caràcter general cadascun d’aquests àmbits d’activitat.
 • Nou cartipàs de l’Ajuntament de Roda de Ter
  Data de publicació: 25.07.20 08:45
  L'Ajuntament de Roda de Ter va celebrar un ple extraordinari el dimarts 21 de juliol en el qual es va donar compte del nou cartipàs del consistori rodenc.
 • Ara pots reservar entrada a la piscina fins a 5 torns a la setmana
  Data de publicació: 15.07.20 09:43
  L’Ajuntament de Roda de Ter ha introduït un canvi en les mesures especials per a protegir-nos de la COVID-19 que s’apliquen a les piscines municipals. Cada persona podrà reservar màxim d’1 torn al dia i, a partir del 15 de juliol, la quantitat de torns a la setmana s’han augmentat de 3 torns a 5 torns.
 • Obertura de les Piscines Municipals amb mesures especials
  Data de publicació: 15.06.20 09:43
  Les piscines municipals de Roda de Ter s'obriran de l'1 de juliol al 6 de setembre, de 10h a 19h, però aquest any l'us de les instal·lacions requerirà unes mesures especials per a prevenir el contagi del COVID-19.

  L’Ajuntament de Roda de Ter ha introduït un canvi en les mesures especials que s’apliquen a les piscines municipals per a protegir-nos de la COVID-19. Cada persona podrà reservar màxim d’1 torn al dia i, a partir del 15 de juliol, la quantitat de torns a la setmana s’han augmentat de 3 torns a 5 torns.

Hemeroteca

Podeu fer cerques per un únic criteri o combinar-ne més d'un per definir amb major precisió els resultats que voleu obtenir.
Calendari
Calendari

imprimir
Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: