Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Ordre del dia del ple extraordinari del 4 d'agost de l'Ajuntament de Roda de Ter

Bookmark and Share
El ple es podrà seguir en directe per la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent El ple es podrà seguir en directe per la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter.
Data de publicació: 31.07.20 11:13
La sessió tindrà lloc el dimarts 4 d'agost a les a les 7 de la tarda i es podrà seguir en directe a través de la pàgina de facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter.

L’Ajuntament de Roda de Ter celebra un ple extraordinari el dimarts 4 d'agost en el que es donarà compte de la proposta d'acord relativa al règim retributiu dels membres de la corporació, entre altres punts de l'ordre del dia.

Degut a l’excepcional situació que estem vivint a causa de la pandèmia de COVID-19, l'accés del públic al ple és d'aforament limitat i us recordem que els veïnes i veïnes podreu seguir el ple en directe a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter. Recordeu que a partir d'ara els plens es celebren a les 19h, en lloc de les 21h.

Tal i com contempla l'ordenança municipal de participació ciutadana, els veïns i veïnes podreu fer preguntes als membres del consistori rodenc una vegada l'alcalde aixequi la sessió. Per fer preguntes al Ple, cal que envieu un correu electrònic abans de les 19h del dilluns 3 d’agost a l'adreça: rodadeter@rodadeter.cat. En el correu electrònic caldrà identificar qui realitza la pregunta (no s'accepten preguntes anònimes), si bé no es farà pública la identitat de la persona.

Als arxius relacionats podeu consultar l'ordre del dia del Ple Municipal del 4 d'agost de 2020 de l'Ajuntament de Roda de Ter.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: