Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Plans de desconfinament de l'activitat comercial i restauració

Bookmark and Share
Mesures per a la proteccio de la COVID19 en el comerç: guardar distància de seguretat a la cua.
Ampliar en una finestra emergent Mesures per a la proteccio de la COVID19 en el comerç: guardar distància de seguretat a la cua.
Data de publicació: 28.07.20 09:47
Ja estan publicats els Plans estratègics del desconfinament per la COVID-19 de les activitats comercials i de restauració. Concretament estan publicats els Plans d’acció per a les activitats següents: comerç en general, mercats de venda no sedentària, centres comercials, recintes firals i restauració. Aquests plans incorporen les mesures previstes amb les quals s’ha de dur a terme amb caràcter general cadascun d’aquests àmbits d’activitat.

En el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya, el Departament d’Empresa i Coneixement ha elaborat els Plans d’acció per a les activitats següents: comerç en general, mercats de venda no sedentària, centres comercials, recintes firals i restauració. Aquests plans incorporen les mesures previstes amb les quals s’ha de dur a terme amb caràcter general cadascun d’aquests àmbits d’activitat.

Els plans de desconfinament han estat revisats per un equip de coordinació integrat pels departaments de Salut i Interior, han estat sotmesos a valoració per part d’un equip de representants del món local i han rebut el vistiplau del Comitè Tècnic del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. Finalment han estat aprovats pel Comitè de Direcció del mateix pla.

Pla d'acció d'establiments comercials de venda al detall i a l'engròs
Pla d'acció dels Mercats de venda no sedentària
Pla d'acció de centres comercials, galeries comercials i recintes comercials
Pla d'acció de recintes firals i espais de l'aire lliure, en què es duen a terme fires i fires-mercat
Pla d'acció del sector de restauració

Altres plans de desconfinament de la Generalitat de Catalunya

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: