Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'Ajuntament de Roda de Ter celebra un ple extraordinari el 8 de juliol per votar una moció de censura a l'alcalde

Bookmark and Share
Façana de l'Ajuntament de Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Façana de l'Ajuntament de Roda de Ter
Data de publicació: 23.06.20 12:12
L'Ajuntament de Roda de Ter celebrarà un ple extraordinari el dimecres 8 de juliol a les 12 del migdia per votar la moció de censura a l'actual alcalde de Roda de Ter, Albert Serra (IPR), la qual ha estat entrada el registre de l'Ajuntament aquest matí, 23 de juny, per part del grup municipal d'Esquerra-Roda Republicana i dels regidors Joan Moreno i Marina Quintana del grup municipal Junts per Roda.

El ple extraordinari es podrà seguir en directe des de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Roda de Ter i falta determinar si es podrà fer presencial o s'haurà de fer telemàticament.

Fins després del ple extraordinari, el funcionament intern de l'Ajuntament de Roda de Ter continua igual i l'alcalde i els regidors són els mateixos i amb les mateixes competències, tal i com va quedar redefinit el nou cartipàs en el decret d'alcaldia del 12 de maig de 2020. Podeu consultar l'actual cartipàs de l'Ajuntament de Roda de Ter cliclant aquí.

En cas de prosperar la moció i s'hagi portat a terme la presa de possessió del nou alcalde de Roda de Ter, a partir del 8 de juliol a la tarda, l'alcalde seria Roger Corominas d'Esquerra-Roda Republicana. Les regidories delegades desapareixaran fins a la constitució del nou govern, per tant, l'alcalde serà el competent en totes les matèries.

Als arxius relacionats podeu llegir la nota de premsa que han transmès Esquerra-Roda Republicana i Junts per Roda en la que s'explica l'acord al qual han arribat per formar govern a Roda de Ter. En la nota també s'avança com es faria el repartiment del cartipàs municipal.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: