Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

A partir de la mitjanit del 18 de juny entrem a la fase de represa

Bookmark and Share
Imatge de Roda de Ter, amb el Pont Nou
Ampliar en una finestra emergent Imatge de Roda de Ter, amb el Pont Nou
Data de publicació: 18.06.20 14:41
A partir del dijous 18 de juny a les 12 de la nit totes les regions sanitàries de Catalunya formen una única unitat territorial i els ciutadans es poden moure lliurement sense restriccions. Entrem a la fase de represa, la qual suposa la recuperació de la mobilitat de tot el país.

El nou Decret de 18 de juny, de la nova governança de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, amb efectes des de les 00.00 hores del dia 19 de juny de 2020, suposa la finalització de la fase III del Pla per a la desescalada de les mesures extraordinàries adoptades per fer front a la pandèmia generada per la COVID-19 per a tot el territori de Catalunya.

• Queden sense efecte a Catalunya les mesures derivades de la declaració de l'estat d'alarma.

• S'inicia l'etapa de la represa al territori de Catalunya en el marc de l'emergència sanitària vigent provocada per la COVID-19, i s’aixequen les restriccions de mobilitat en l'àmbit de tot el territori de Catalunya.

• Es faculta la consellera de Salut i el conseller d'Interior, com a autoritats integrants del Comitè de Direcció del Pla d'actuació PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, per adoptar les resolucions necessàries per fer efectives les mesures que han de regir la nova etapa que s'inicia.

• El Decret entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, és a dir avui divendres 19 de juny de 2020.


L'etapa de represa, que comporta la lliure mobilitat per tot el territori de Catalunya, també comporta poder realitzar totes les activitats sense que cap estigui prohibida, amb les condicions que s’indiquen a continuació: ETAPA DE REPRESA.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: