Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Obertes les inscripcions per al Casal d’estiu 2020

Bookmark and Share
Imatge del díptic informatiu del Casal d'estiu 2020 de Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Imatge del díptic informatiu del Casal d'estiu 2020 de Roda de Ter
Data de publicació: 28.05.20 12:39
L'Ajuntament de Roda de Ter i l'empresa Anigami han organitzat un casal d'estiu amb un conjunt d’activitats tenint en compte la situació que els vostres fills i filles han viscut aquests últims mesos de confinament i per això farem la volta la món. A més, per tal de seguir les normes de seguretat i minimitzant els riscos, com a excepció en aquesta edició, s'aplicaran nous protocols que afectaran el desenvolupament de les activitats.

El Casal d'Estiu 2020, organitzat per l'Ajuntament de Roda de Ter i l'empresa Anigami, es portarà a les instal·lacions de l’escola Emili Teixidor i està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys (escolaritzats). Aquest any, la temàtica que s'ha escollit és “La volta al món”. Les inscripcions es poden fer del 28 de maig al 10 de juny. No seran admeses inscripcions posteriors a aquesta data.

Per formalitzar la inscripció caldrà omplir la butlleta d'inscripció i senyalitzar l'horari escollit. Cal adjuntar una còpia de la targeta de la Seguretat Social i una còpia de l'ingrés corresponent. La modalitat de pagament és a través de transferència bancària o en efectiu. Podeu consultar els arxius relacionats.

Per tal de formalitzar la inscripció cal enviar per correu electrònic el full d’inscripció degudament complimentat juntament amb el comprovant de pagament. La modalitat de pagament és mitjançant transferència bancària al nº de compte del BBVA ES84-0182-1812-62-0201547566. També cal adjuntar el calendari de vacunes actualitzat amb l’exempció pel que fa al període d’estat d’alarma (si és el cas) i una còpia de la targeta sanitària.

Recordeu que podeu escollir la convocatòria que s'adapti millor a les vostres necessites, les quals cobreixen del 22 de juny al 10 de setembre. i que es portaran a terme si hi ha més de 30 inscrits.

Adreça electrònica on cal enviar el full d’inscripció i la documentació requerida: anigami.casal.roda@gmail.com
Per dubtes o consultes també podeu trucar al telèfon d’Anigami: 93 744 72 95 / 618 231 012.

  • Trobareu el full de la inscripció cliclant aquí.
  • Podeu consultar els horaris i els preus clicant aquí.


DESCOMPTES PER AL CASAL D’ESTIU 2020!

MOMENT EXCEPCIONAL, MESURES EXCEPCIONALS

A causa del moment d’excepcionalitat que estem vivim per la pandèmia sanitària de la Covid19, en aquesta edició s’ha dissenyat un conjunt d’activitats tenint en compte la situació que els vostres fills i filles han viscut aquests últims mesos de confinament. Per tant, volem promoure el retrobament dels infants en els seus diferents àmbits, promoure valors socials i recuperar l’alegria, la il·lusió i perdre algunes pors que en alguns casos alguns infants puguin tenir. Es farà seguint les normes de seguretat i minimitzant els riscos i, com a excepció, en aquesta edició creiem prioritari incorporar nous protocols que afectaran el desenvolupament de les activitats. El monitor de cada grup es comunicarà amb vosaltres mitjançant WhatsApp, també podreu consultar les activitats a través del web que s’està creant des de l’empresa Anigami. Una vegada feta la inscripció, us enviarem els diferents protocols a seguir.


Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: