Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Obertes les inscripcions per al Taller de voluntariat i Taller Jove + 16 de l'Estiu+ Actiu 2020

Bookmark and Share
Imatge del cartell de l'Estiu + actiu 2020
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell de l'Estiu + actiu 2020
Data de publicació: 27.05.20 11:26
Els ajuntament de Roda de Ter i de Les Masies de Roda sumen esforços i treballen coordinadament les activitats de l'Estiu+Actiu 2020 adreçades als joves.

Com tots sabem, aquest 2020 la situació sanitària ens ha portat a canviar molts dels nostres hàbits i com sembla aquest canvi ha arribat per quedar-se durant un bon temps.

Hem treballat per poder tirar endavant diferents activitats que es porten a terme cada estiu, és per això que L’Estiu + Actiu del 2020 tindrà alguns canvis en el seu format i en la seva actuació, prioritzarem les mesures de seguretat i higiene necessàries a cada activitat per poder garantir als joves i al seu entorn tota la seguretat possible que estigui al nostre abast. Una altra de les novetats és que l'hem treballat amb la col·laboració i coordinació amb l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Les Masies de Roda.

Tindrem un seguit d’activitats per poder tornar-nos a trobar, per poder recuperar relacions i per poder treballar algunes situacions de les que hem viscut amb aquest temps de confinament i poder crear nous moments.

Aquest estiu, oferirem el Taller de Voluntariat i Taller Jove +16, i estem treballant per poder oferir altres activitats que hem dut a terme els estius passats, però sempre que les condicions del moment ens ho permetin, per tant, volem recalcar que les activitats seran subjectes a l’evolució de la crisi de la COVID19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries. Les inscripcions per a aquests dos tallers estan obertes del 27 de maig al 10 de juny, ambdós dies inclosos.INSCRIPCIONS Taller de Voluntariat i Taller Jove +16

DATA INSCRIPCIÓ: Del dimecres 27 de maig al dimecres 10 de juny. (ambdós inclosos).

DOCUMENTACIÓ IMPRESCINDIBLE: Full inscripció, copia de la tarja sanitària i del carnet de vacunes actualitzat.

INSCRIPCIONS: AQUÍ.

*Les places seran limitades, es tindrà en compte l’ordre d’inscripció i per poder quedar inscrits serà necessari que es faci arribar tota la documentació requerida.

* Per a tots aquells joves que s’inscriguin aquest any prèviament hi haurà una reunió pels pares i una pels joves per tal de poder-los informar detalladament del funcionament del taller.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: