Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El mercat ambulant del dijous incorpora totes les parades a partir del 28 de maig

Bookmark and Share
El mercat setmanal del dijous es va restablir a Roda el 30 d'abril amb les mesures respectives.
Ampliar en una finestra emergent El mercat setmanal del dijous es va restablir a Roda el 30 d'abril amb les mesures respectives pel C
Data de publicació: 27.05.20 10:09
L'Ajuntament de Roda de Ter informa als veïns i veïnes que s'amplia la zona dedicada al mercat per tal de poder garantir les distàncies de seguretat i els demana que no aparquin en els trams de carrers destinats al mercat.

El mercat ambulant del dijous de Roda de Ter incorpora a partir d'aquest 28 de maig de 2020 les parades dels productes habituals. Recordeu que fins ara només s'hi podien trobar productes d'alimentació i d'higiene, d'acord amb les restriccions decretades dins l'estat d'alarma.

Amb l’objectiu de permetre garantir les distàncies de seguretat amb la incorporació de totes les parades del mercat es realitzarà un augment proporcional de la superfície del recinte de manera temporal mentre durin les restriccions per prevenir i protegnir-nos de la COVID19, per la qual cosa us informem que a partir del proper dijous dia 28 de maig:

Des les 7.00h del matí i fins que es finalitzin els treballs de neteja i desinfecció de la zona dreta del carrer Bac delimitada entre els carrers Verge de Montserrat i la gasolinera i el carrer Enric Morera restarà tancat a la circulació.

Que està prohibit estacionar en aquests trams de carrer i per això us demanem que tingueu a bé no aparcar en la zona delimitada, així com treure els vehicles del garatge, en cas de necessitar-los, abans de l’hora indicada, de manera que la celebració del mercat i posterior neteja i desinfecció pugui transcórrer amb normalitat i sense incidents.

L’Ajuntament recorda la necessitat de mantenir les mesures de seguretat i higiene necessàries per frenar la pandèmia amb controls de cues per garantir les distàncies de seguretat i les parades reubicades seguint les mesurers establertes.

Gràcies per la vostra col·laboració

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: