Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'Ajuntament de Roda de Ter torna a obrir el cementiri amb les mesures de seguretat establertes

Bookmark and Share
Entada principal del cementiri de Roda de Ter.
Ampliar en una finestra emergent Entada principal del cementiri de Roda de Ter.
Data de publicació: 21.05.20 13:51
L'Ajuntament de Roda de Ter torna a obrir el cementiri a partir del 21 de maig de 2020 amb les mesures d'higiene i seguretat establertes.

HORARI
De dilluns a divendres, d'11 del matí a 6 de la tarda.
Dissabtes i festius: D'abril a setembre, de 10 del matí a 7 de la tarda / D'octubre a març; de 10 del matí a 6 de la tarda.


El cementiri pot romandre obert d’acord amb horaris preestablerts, acomplint mesures d’aforament, especialment de distanciament físic, higiene i prevenció del contagi.

La vetlla serà de màxim 15 persones en espai obert i 10 en espai tancat. La comitiva serà sempre de màxim 15 persones. La cerimònia d'enterrament haurà de ser 1/3 de l'aforament de l'església. Si l'aforament no estigués determinat clarament, la norma es remet als següents criteris per al càlcul:

a) Espais amb seients individuals: una persona per seient, s'ha de respectar, en tot cas, la distància mínima d'un metre.
b) Espais amb bancs: una persona per cada metre lineal de banc.
c) Espais sense seients: una persona per metre quadrat de superfície reservada per als assistents.
d) Per a aquest còmput es tindrà en compte l'espai reservat per als assistents excloent passadissos, vestíbuls, lloc de la presidència i col·laterals, patis i, si n'hi ha, sanitaris '.

Així mateix és determina que determinat el terç de l'aforament disponible, es mantindrà la distància de seguretat d’almenys, un metre entre les persones. L'aforament màxim s'ha de publicar en lloc visible de l'espai destinat al culte. No es podrà utilitzar l'exterior dels edificis ni la via pública per a la celebració d'actes de culte.

El cementiri es va haver de tancar per complir amb les mesures d'higiene i seguretat que s'havien establert a l'inici del confinament per evitar la propagació de la pandèmia de la COVID19.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: