Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Comunicat conjunt d’IPR i JxCat en el que s’assegura que l’acord de govern segueix vigent a l’Ajuntament de Roda de Ter

Bookmark and Share
Els regidors d'IPR i de JxRoda, en el moment de signar l'acord de govern.
Ampliar en una finestra emergent Els regidors d'IPR i de JxRoda, en el moment de signar l'acord de govern del juliol del 2019.
Data de publicació: 14.05.20 16:02
Els grups municipals Independents per al Progrés de Roda (IPR) i Junts per Catalunya (JxCat), que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Roda de Ter, han emès un comunicat conjunt en el que asseguren que l’acord de govern, que van signar pel mandat 2019-2023, segueix vigent al consistori rodenc.

En el comunicat s’explica que el dilluns 11 de maig es va fer una reunió de seguiment del Pacte de Govern en la qual es va prendre la decisió d’apartar de l’equip de govern i de forma temporal al primer tinent d’alcalde, Joan Moreno (JxCat).
En un decret d’alcaldia de l’11 de maig, l’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, retira la delegació de les regidories de Promoció Econòmica, comerç i Turisme; Medi ambient al regidor i primer tinent d’alcalde, Joan Moreno (Junts x Roda) i s’efectua la delegació genèrica d’atribucions a favors dels regidors següents:

Marc Verdaguer Iborra: Joventut, Medi Ambient.
Montserrat Garcia Garcia: Promoció Econòmica i Comerç; Hisenda; Participació Ciutadana
Albert Aguilar Martí: Cultura i Turisme.

Segons s'explica en el mateix comunicat d’IPR i de JxCat, el dimarts 12 de maig, la regidora Marina Quintana (JxCat) va presentar una carta de renúncia als seus càrrecs dins de l’equip de govern. Per la qual cosa, quan la renúncia es faci efectiva, s’haurà de d’efectuar la delegació genèrica de les atribucions de la regidora.

Podeu llegir el comunicat d’IPR i JuntsxCat clicant aquí, en el qual s’expliquen els motius de la decisió en relació a Joan Moreno.

També podeu llegir el comunicat que ha fet públic avui el grup municipal d'Esquerra Republicana, a l'oposició de l'Ajuntament de Roda de Ter, clicant aquí.

Comunicat que va fer públic Junts per Roda el 13 de maig de 2020

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: