Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

L'Ajuntament de Roda de Ter restableix el servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili

Bookmark and Share
Recollida de voluminosos, andròmines, trastos vells
Ampliar en una finestra emergent Recollida de voluminosos
Data de publicació: 13.05.20 14:54
Per prevenir els contagis, cal que lliureu els residus a la porta. Recordeu rentar-vos les mans quan torneu a entrar a casa.L'Ajuntament de Roda de Ter restableix els serveis de recollida de voluminosos a domicili que es portava a terme cada dimarts al matí i que les darreres setmanes s’havia suspès per prevenir els contagis per coronavirus.
Complementàriament, durant les primeres setmanes es recollirà també els dimecres, en previsió de l'increment de trucades que es podria donar després del temps que no s'ha prestat el servei.
Les famílies que tingueu voluminosos per llençar podeu trucar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roda de Ter (93 850 00 75) per sol·licitar el servei, que es realitzarà com ja és habitual. No obstant això, i per prevenir els contagis, cal que lliureu els residus a la porta. Recordeu rentar-vos les mans quan torneu a entrar a casa.

També es restableix el servei de recollida de cartró comercial de dimecres, a partir del 29 d’abril. Recordeu que s'han de lliurar els residus a la porta dels edificis i que en cap cas s'entrarà als domicilis per fer la recollida.

La deixalleria mòbil vindrà a Roda de Ter el 26 de maig per recollir els residus especials petits
Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: