Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La deixalleria m˛bil vindrÓ a Roda de Ter el 26 de maig per recollir els residus especials petits

Bookmark and Share
La deixalleria m˛bil
Ampliar en una finestra emergent La deixalleria m˛bil
Data de publicació: 06.05.20 13:02
L'Ajuntament de Roda de Ter ha acordat aquesta alternativa ja que, mentre duri l'estat d'alarma, cal evitar desplašaments innecessari i no es permet sortir del municipi per anar a la deixalleria de Manlleu.

Tal i com ja vam informar, la deixalleria de Manlleu torna a oferir el seu servei a la ciutadania en el seu horari habitual des del dilluns 5 de maig. Cal matisar que es tracta d'un servei intermunicipal que dˇna cobertura a diversos municipis i que anar a la deixalleria no estÓ contemplada com una de les activitats previstes en lĺestat dĺalarma. Per tant, mentre duri l'estat d'alarma, cal evitar desplašaments innecessari i no es permet sortir del municipi per anar a la deixalleria.

Per oferir una alternativa als ve´ns i ve´nes de Roda, l'Ajuntament de Roda de Ter ha acordat que la deixalleria m˛bil es desplaci fins a Roda de Ter el proper 26 de maig i aixÝ la ciutadania podrÓ despendre's dels residus especials petits.

DEIXALLERIA MĎBIL
26 de maig. De les 9h a les 15h.
C. Bac de Roda, davant de la Fonda Urgell.
El servei inclou un operari que informarÓ als usuaris sobre la correcta gestiˇ de cada residu.
Per limitaciˇ d'espai, a la deixalleria m˛bil no s'hi pot portar runa, poda ni residus de gran volum.

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS
Pel que fa els residus voluminosos, l'Ajuntament ha restablert el servei gratu´t de recollida d'andr˛mines a domicili, els dimarts al matÝ. ComplementÓriament, durant les primeres setmanes es recollirÓ tambÚ els dimecres, en previsiˇ de l'increment de trucades que es podria donar desprÚs del temps que no s'ha prestat el servei.
Les famÝlies que tingueu voluminosos per llenšar podeu trucar a l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ de l'Ajuntament de Roda de Ter (93 850 00 75) per solĚlicitar el servei, que es realitzarÓ com ja Ús habitual. No obstant aix˛, i per prevenir els contagis, cal que lliureu els residus a la porta. Recordeu rentar-vos les mans quan torneu a entrar a casa.
La recollida de residus voluminosos Ús exclusiva per mobles i electrodomŔstics. No es recolliran restes d'obra (runes, uralita, portes, finestres, sanitaris...). Les restes de jardineria cal lliurar-les a la recollida porta a porta.
Les 'andr˛mines petites' (com estris de cuina, fluorescents, pots de pintura, joguines, olis...) es poden portar a la deixalleria m˛bil.

TambÚ es restableix el servei de recollida de cartrˇ comercial de dimecres, a partir del 29 dĺabril. Recordeu que s'han de lliurar els residus a la porta dels edificis i que en cap cas s'entrarÓ als domicilis per fer la recollida.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: