Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La deixalleria mòbil vindrà a Roda de Ter el 26 de maig per recollir els residus especials petits

Bookmark and Share
La deixalleria mòbil
Ampliar en una finestra emergent La deixalleria mòbil
Data de publicació: 06.05.20 13:02
L'Ajuntament de Roda de Ter ha acordat aquesta alternativa ja que, mentre duri l'estat d'alarma, cal evitar desplaçaments innecessari i no es permet sortir del municipi per anar a la deixalleria de Manlleu.

Tal i com ja vam informar, la deixalleria de Manlleu torna a oferir el seu servei a la ciutadania en el seu horari habitual des del dilluns 5 de maig. Cal matisar que es tracta d'un servei intermunicipal que dóna cobertura a diversos municipis i que anar a la deixalleria no està contemplada com una de les activitats previstes en l’estat d’alarma. Per tant, mentre duri l'estat d'alarma, cal evitar desplaçaments innecessari i no es permet sortir del municipi per anar a la deixalleria.

Per oferir una alternativa als veïns i veïnes de Roda, l'Ajuntament de Roda de Ter ha acordat que la deixalleria mòbil es desplaci fins a Roda de Ter el proper 26 de maig i així la ciutadania podrà despendre's dels residus especials petits.

DEIXALLERIA MÒBIL
26 de maig. De les 9h a les 15h.
C. Bac de Roda, davant de la Fonda Urgell.
El servei inclou un operari que informarà als usuaris sobre la correcta gestió de cada residu.
Per limitació d'espai, a la deixalleria mòbil no s'hi pot portar runa, poda ni residus de gran volum.

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS
Pel que fa els residus voluminosos, l'Ajuntament ha restablert el servei gratuït de recollida d'andròmines a domicili, els dimarts al matí. Complementàriament, durant les primeres setmanes es recollirà també els dimecres, en previsió de l'increment de trucades que es podria donar després del temps que no s'ha prestat el servei.
Les famílies que tingueu voluminosos per llençar podeu trucar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roda de Ter (93 850 00 75) per sol·licitar el servei, que es realitzarà com ja és habitual. No obstant això, i per prevenir els contagis, cal que lliureu els residus a la porta. Recordeu rentar-vos les mans quan torneu a entrar a casa.
La recollida de residus voluminosos és exclusiva per mobles i electrodomèstics. No es recolliran restes d'obra (runes, uralita, portes, finestres, sanitaris...). Les restes de jardineria cal lliurar-les a la recollida porta a porta.
Les 'andròmines petites' (com estris de cuina, fluorescents, pots de pintura, joguines, olis...) es poden portar a la deixalleria mòbil.

També es restableix el servei de recollida de cartró comercial de dimecres, a partir del 29 d’abril. Recordeu que s'han de lliurar els residus a la porta dels edificis i que en cap cas s'entrarà als domicilis per fer la recollida.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: