Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Horaris per sortir a passejar i fer esport a partir del 2 de maig

Bookmark and Share
Es pot sortir a passejar i fer esport a l'aire lliure una vegada al dia en la franja horÓria assignada.
Ampliar en una finestra emergent Es pot sortir a passejar i fer esport a l'aire lliure una vegada al dia en la franja horÓria assigna
Data de publicació: 04.05.20 11:33
Els nous horaris de sortida al carrer per passejar i fer esport estan estructurats en franges horÓries i sˇn vigents a partir del dissabte, 2 de maig. Aquestes mesures formen part del pla de desescalada de l'Estat d'Alarma, decretat per la prevenciˇ i contenciˇ del coronavirus.

Franges horÓries per a municipis de mÚs de 5.000 habitants:

PASSEJOS I PR└CTICA ESPORTIVA
Les persones majors de 14 anys i menors de 70 podran sortir a passejar i fer esport a l'aire lliure una vegada al dia de 6 h a 10 h del matÝ i de 20 a 23 h de la nit.
Els passejos es poden fer acompanyats per una persona amb la qual es convinsqui i a una distÓncia mÓxima d'1 km del domicili.
La prÓctica esportiva serÓ individual i dins el municipi.

GENT GRAN (PERSONES A PARTIR DE 70 ANYS) I DEPENDENTS
La gent gran (ve´nes i ve´ns majors de 70 anys) i les persones dependents, acompanyades d'un cuidador/a, podran sortir al carrer en dues franges horÓries, de 10 h a 12 h idel matÝ i de 19 h a 20 h de la tarda, una vegada al dia, durant 1 hora i a una distÓncia mÓxima d'1 km del domicili.

INF└NCIA, MENORS DE 14 ANYS
Els nens i nenes podran sortir al carrer de les 12 h del migdia a les 19 h de la tarda, acompanyats d'1 persona adulta responsable del nucli familiar, una vegada al dia, durant 1 hora i a una distÓncia mÓxima d'1 km del domicili.


  • A totes les sortides Ús necessari mantenir la distÓncia mÝnima de seguretat entre persones (2 metres) i cal extremar les mesures higiŔnic-sanitÓries, com rentar-se les mans en sortir i tornar a casa. Es recomana l'˙s de mascaretes sempre que sigui possible i prendre's la temperatura abans de sortir de casa. Cal evitar els espais concorreguts i les aglomeracions, evitar fer parades o que aquestes siguin breus.
  • No estaran sotmeses a franges horÓries les persones que, per raons mŔdiques justificades, necessiten sortir en altres horaries o per raons de conciliaciˇ justificada per acompanyament de persones grans, menors o amb capacitats diverses.
  • Els municipis amb menys de 5.000 habitants no han d'aplicar les franges horÓries. L'horari per les activitats Ús de les 6 h a les 23 h.
  • No podran sortir al carrer les persones diagnosticades o amb simtomatologia compatible amb la COVID-19, com febre, tos i dificultat respirat˛ria. Les persones que convisquin amb persones diagnos ticades i amb sÝmptomes. Tampoc podran sortir a carrer les persones residents en residŔncies geriÓtriques.


Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: