Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Guia ràpida per realitzar els vostres tràmits i sol·licituds a travès de l'E-Tram

Bookmark and Share
Façana de l'Ajuntament de Roda de Ter
Ampliar en una finestra emergent Façana de l'Ajuntament de Roda de Ter
Data de publicació: 19.03.20 11:26
L'Ajuntament de Roda de Ter treballa a porta tancada i podeu realitzar els vostres tràmits i sol·licituds a través d'E-tram.

L’Ajuntament de Roda de Ter està portant a terme les mesures previstes en el protocol d’actuació per tal de prevenir el contagi del coronavirus, seguint les recomanacions rebudes per la Generalitat de Catalunya de limitar la mobilitat i quedar-se a casa per evitar la propagació del coronavirus.

OFICINES MUNICIPALS
L'Ajuntament de Roda de Ter està en funcionament i podeu realitzar els vostres tramits i sol·licituds a través d'E-tram.

Recordem que des de dilluns 16 de març, a les oficines municipals de l’Ajuntament de Roda de Ter es treballarà a porta tancada fins a nou avís. L'ajuntament prioritzarà l'atenció telefònica i telemàtica. Per a qualsevol gestió o consulta, podeu trucar el telèfon 93 8500075, dins l’horari habitual d’atenció el públic que és de dilluns a divendres de 9h a 14h i dimarts també de les 16h a 20h.

Als arxius relacionats podeu consultar una guia amb els passos sobre com podeu realitzar els vostres tràmits i sol·licituds a través de l'E-Tram. Per accedir a l''E-Tram podeu clicar aquí.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: