Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La gestió dels residus especials, ara serà més fàcil i més ràpida

Bookmark and Share
Imatge del díptic informatiu de la campanya de recollida de residus especials
Ampliar en una finestra emergent Imatge del díptic informatiu de la campanya de recollida de residus especials
Data de publicació: 14.01.20 17:19
Tota la informació de la campanya s’oferirà a la xerrada de l’Ecoestació, que el 17 de gener a les 17 h, s’instal•larà al C. Bac de Roda (davant la Fonda Urgell)

A partir de gener de 2020, hi haurà un nou servei de deixalleria mòbil per resoldre el lliurament de residus especials sense necessitat de desplaçar-se fins a la deixalleria de Manlleu. Aquesta millora s’ha incorporat pensant especialment amb la gent gran o aquells que no disposen de vehicle i que en endavant podran desfer-se més fàcilment dels estris com ara: piles, electrònica, petits electrodomèstics, pintures, oli vegetal, oli mineral, tèxtil, envasos de productes tòxics, ferralla i fusta en petites quantitats, bateries, bombetes i fluorescents, etc. El servei, que es farà trimestralment al C. Bac de Roda (davant de la Fonda Urgell), inclourà un operari que donarà atenció als usuaris, informant-los de la correcta gestió d'aquest tipus d’escombraries. Els dies que s’han programat per l’any 2020 son el 21 de gener, el 21 d’abril, el 21 de juliol i el 20 d’octubre.
L’altre avanç que s’afegeix és que els dies de recollida de mobles i electrodomèstics de gran volum no hi haurà un nombre limitat de portes que s’hi poden apuntar, i serà més àgil pels veïns, que no hauran d’esperar més d’una setmana perquè els passin a buscar les andròmines cada dimarts.
Tota la informació al respecte s’oferirà a la xerrada de l’Ecoestació, que el 17 de gener a les 17 h, s’instal•larà al C. Bac de Roda per informar a tothom que s’hi vulgui afegir. A part, també es faran un joc, que amb la col•laboració de 2 estudiants de l’institut Miquel Martí i Pol, ajudaran a resoldre dubtes en referència a aquest tipus de deixalles que no es poden treure amb la recollida porta a porta.

XERRADA DE L’ECOESTACIÓ

Tota la informació de la campanya s’oferirà a la xerrada de l’Ecoestació, que el 17 de gener a les 17 h, s’instal•larà al C. Bac de Roda (davant la Fonda Urgell).


Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: