Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Els cursos i tallers de curta durada del 2020 de l'EMM El Faristol

Bookmark and Share
EMM El Faristol - Tallers i Cursos 2020
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 18.12.19 12:36
L'Escola de Musica Municipal de Roda de Ter i l'Esquirol, El Faristol, ofereix un nou programa educatiu de curta durada orientat a despertar la creativitat, ampliar els coneixements, gaudir de la música i el moviment i compartir totes aquestes experiències en família o en grup.

L'educació musical cada vegada està adquirint major importància en la nostra societat gràcies a la presa de consciència del seu valor formatiu. Així doncs, de cares al 2020, des de l'EMM El Faristol s'ha volgut donar continuïtat a la programació de tallers i cursos de curta durada que van més enllà de l'ensenyament musical restringit a un programa curricular dins l'aula i permeten arribar a un públic divers i heterogeni,

Aquests tallers i cursos de curta durada, dissenyats i desenvolupats pel professorat de l'EMM El Faristol, contribueixen a una educació musical propera, flexible i atractiva per a aquelles persones que busquen una formació específica o tenir un primer contacte amb la música. Així mateix, cobreixen totes les franges d'edat i diferents camps i interessos musicals. Per exemple, aquest curs es torna a oferir el Taller familiar per a nadons, que cobreixen l'etapa més primerenca dels infants i que molts cops no es contempla dins l'oferta educativa dels centres de música. I, considerant el seu èxit al llarg dels darrers anys, també es manté el Taller de Folk en Família, per aprendre a cantar, tocar i ballar algunes de les danses més populars de la nostra cultura.

A part dels tallers en família, també s'han dissenyat 6 cursos monogràfics:
- Cant modern
- Música i moviment
- 4 acords, 100 cançons
- Batucada
- Història de les bandes sonores
- Big band


Us animem a participar en alguna d'aquestes propostes per tal de gaudir d'un 2020 ben musical i ple d'emocions!


* Els tallers i monogràfics gaudiràn de 22€ de descompte per a l’alumnat matriculat a l’EMM, un 10% de descompte per als familiars d’alumnes i 25% de descompte per a famílies monoparentals o nombroses.


Més informació i inscripcions >>> www.escolaelfaristol.wordpress.com

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: