Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Una nena de Roda de Ter premiada per seguir la pista del cicle de l’aigua

Bookmark and Share
Ànnia Teixidor, amb l'alcalde de Roda de Ter i el responsable del Servei Municipal d'Aigües
Ampliar en una finestra emergent Ànnia Teixidor, amb l'alcalde de Roda de Ter i el responsable del Servei Municipal d'Aigües.
Data de publicació: 13.11.19 11:35
El treball d’Ànnia Teixidor, de l’escola Emili Teixidor, va ser elegit entre els més de 7.200 escolars de l’estat espanyol que van participar en el Concurs Digital de Dibuix Infantil d’Aqualia.

La jove rodenca Ànnia Teixidor, alumna de l’escola Emili Teixidor, va quedar finalista en la categoria individual de la 17a edició del Concurs Digital Infantil convocat per Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Roda de Ter. El seu treball va ser elegit entre els més de 7.200 participants procedents dels municipis d'arreu de l’estat espanyol en els quals Aqualia presta el seu servei. L’alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i el responsable del Servei Municipal d’Aigües, Jesús Coma, van premiar-la amb un smartwatch.

El Concurs Digital Infantil d'Aqualia és una eina educativa amb l'objectiu d'ensenyar als infants el valor de gestionar adequadament el cicle de l’aigua i la feina que suposa portar-la a les cases en quantitat i qualitat, així com tornar-la a la natura de forma sostenible. Així ho va explicar Jesús Coma, posant èmfasi en la importància d'aprofitar les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, amb les quals els nens i nenes estan familiaritzats, per sensibilitzar-los de l'ús responsable de l’aigua i la contribució a un desenvolupament sostenible.

El concurs es convoca cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i, en aquesta dissetena edició, Aqualia va convidar als nens i nenes a seguir la pista del cicle integral de l'aigua, a convertir-se en investigadors i descobrir d’on prové l’aigua que consumeixen cada dia i a on va després d’utilitzar-la. Amb aquest fi, la web www.investigadorsdelaigua.cat va posar a la seva disposició una bona diversitat de material educatiu sobre la gestió del cicle integral de l’aigua, així com una secció especial per conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible i el compromís d’Aqualia amb l’Agenda 2030.

Enhorabona, Ànnia Teixidor!

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: