Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La revista RDT de Setembre-Octubre 2019 ja és a la venda

Bookmark and Share
Revista RDT Setembre-Octubre 2019
Ampliar en una finestra emergent Revista RDT Setembre-Octubre 2019
Data de publicació: 07.11.19 15:21
La portada del número 769 de la revista RDT està dedicada a un dels elements més representatius d'aquesta tardor 2019: les castanyes.

Amb la tardor, arriben les castanyes, els panellets i els bonics colors ataronjats que tenyeixen els nostres paisatges. I enguany també ha arribat la sentència del Tribunal Suprem amb relació al Procés. És per aquest motiu que hem volgut obrir la revista municipal 'Roda de Ter' amb una breu cronologia dels fets històrics que s'han anat succeint a Catalunya al llarg dels dos darrers mesos i, sobretot, després que es fes pública la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem, que ha suposat gairebé 100 anys de presó per als líders independentistes.

En aquesta edició, també hem volgut deixar constància il·lustrada d'una dels grans esdeveniments de l'any al nostre municipi: la Festa Major 2019, una celebració col·lectiva que, malgrat la pluja, va esdevenir tot un èxit de convocatòria. I us presentem les Jornades Miquel Martí i Pol 2019, que enguany commemoraran els 90 anys del naixement i els 16 anys de la mort del poeta rodenc. Unes jornades plenes d'activitats per a tots els públics, que començaran a principis de novembre i s'allargaran tot el mes.

A més, com ja és habitual, en aquesta edició s'ha comptat amb la col·laboració de les entitats de Roda de Ter: EMM El Faristol, Biblioteca Bac de Roda, Museu Arqueològic de l'Esquerda, Arxiu Memòria Històrica De Roda De Ter, Banc de llavors de Roda de Ter, Grup Fotogràfic Roda, CE Roda de Ter, Associació Roda de Comerciants, Fundació Miquel Martí i Pol, Fòrum Roda, MeteoRoda, Espai Activa't, entre d'altres. I continuem amb la col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística d'Osona. La revista es complementa amb articles d'opinió i articles dels col·laboradors habituals.

A la secció 'Saps què vull dir?' de la contraportada, s'entrevista a Eva Codinach Danés, infermera i professora col·laboradora de la Universitat de Manresa.


Podeu comprar la revista, al preu de 3,15€, als següents punts de venta:
-Estació de Serveis Feixas Aulet
-Llibreria-papereria Can Manolito
-Queviures Sallent
-Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)


Us animem a fer-vos subscriptors de la revista 'Roda de Ter' trucant al
☎️93 854 02 30 o enviant un e-mail a 📧revista@rodadeter.cat

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: