Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Jornades Miquel Martí i Pol 2019, del 6 al 30 de novembre

Bookmark and Share
Roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2019
Ampliar en una finestra emergent Roda de premsa de presentació de les Jornades Miquel Martí i Pol 2019.
Data de publicació: 24.10.19 13:08
En total hi ha programats 18 actes repartits en una desena d’espais de sis municipis diferents de la geografia catalana: Roda de Ter, Vic, Torelló, Tavèrnoles, Barcelona i Santa Coloma de Farners.

S’acosten les Jornades Miquel Martí i Pol 2019 i ahir es va fer la roda de premsa de presentació de les activitats previstes que enguany serviran per commemorar els 90 anys del naixement i els 16 anys de la mort de Miquel Martí i Pol. Les Jornades comencen a principis de novembre i s’allarguen tot el mes. En total hi ha programats 18 actes repartits en una desena d’espais de sis municipis diferents de la geografia catalana: Roda de Ter, Vic, Torelló, Tavèrnoles, Barcelona i Santa Coloma de Farners.
A la roda de premsa que es va fer a la seu de la Fundació Miquel Martí i Pol, hi va assistir Albert Serra, president de la Fundació Miquel Martí i Pol i alcalde de Roda de Ter; Susagna Roura, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vic ; Albert Aguilar, regidor de cultura de l’Ajuntament de Roda de Ter ; Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol ; Neus Martínez, directora artística de la Peña Flamenca de Manlleu i Camil Noguera, del Casal Cívic de Torelló Fina Ferrés, cap d’estudis de l’Escola Rocaprevera de Torelló.

Als arxius relacionats, podeu consultar tota la programació.Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: