Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Voleu acompanyar en la lectura als infants del projecte LECXIT de Roda de Ter?

Bookmark and Share
Lecxit 2019
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.09.19 12:46
Si us sumeu a LECXIT, com a voluntaris i voluntàries del programa contribuireu a una millor comprensió lectora i l'èxit educatiu dels infants del vostre entorn.

El programa LECXIT us ofereix l'oportunitat de contribuir a la millora de la comprensió lectora i l'èxit educatiu dels infants, oferint-los un acompanyament individualitzat en el qual la lectura esdevé un espai de gaudi on poden sentir-se segurs i recolzats per una persona referent.

LECXIT és un projecte d'acompanyament lector promogut per la Fundació Jaume Bofill i que es va posar en marxa a Roda de Ter l'octubre de 2013, a partir d’un conveni signat amb l'Ajuntament del municipi. Liderat per l'AMPA de les escoles Emili Teixidor i Mare de Déu del Sòl del Pont de Roda de Ter, i amb el suport i acompanyament del Punt Roda Voluntariat, el programa LECXIT funciona gràcies a la col•laboració i implicació de tot el voluntariat que hi participa activament.

Les trobades entre els voluntaris i voluntàries i els nens i nenes es realitzen per parelles als espais de cadascuna de les escoles d’educació primària de Roda; i, puntualment, també es compta amb la col•laboració de la Biblioteca Bac de Roda, on es fan sessions de lectura o tallers conjunts.

Qui pot ser voluntari o voluntària?
Qualsevol persona amb coneixements de català, plaer per la lectura i ganes de fer-se corresponsable de l'educació d'un infant, així com de crear amb el nen o la nena un espai de confiança per conèixer els seus gustos i oferir-li propostes de lectura que responguin als seus interessos.

Si teniu una hora lliure a partir de les 16.30h, sumeu-vos a LECXIT per compartir i descobrir lectures amb els més petits. Com a voluntaris i voluntàries del programa LECXIT, contribuireu a una millor comprensió lectora i l'èxit educatiu dels infants del vostre entorn. Un projecte de poble i per al poble.

Enguany, està previst que el projecte comenci el dia 7 d'octubre.


Més informació a:
Punt Roda Voluntariat: 938540377
rodavoluntariat@gmail.com

Arxius relacionats

  • Programa LECXIT 2019 (Programa LECXIT 2019 )
     pdf  Arxiu PDF (934,18 Kb) - Data de publicació: 30.09.19

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: