Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La revista RDT de Festa Major 2019

Bookmark and Share
Revista RDT de Festa Major 2019
Ampliar en una finestra emergent Revista RDT de Festa Major 2019
Data de publicació: 17.09.19 14:36
La portada d'aquesta edició està dedicada a la nova perspectiva de Roda de Ter que ens ofereix la recent inaugurada Fundació Miquel Martí i Pol. La revista es pot comprar als punts de venda habituals del poble, al preu de 6 euros.

Un any més, l'edició extraordinària de la revista municipal Roda de Ter és el preludi que la Festa Major de del poble està a tocar. En aquesta ocasió, es tracta d'un exemplar de 136 pàgines, que triplica el número de pàgines d'una edició ordinària. En aquesta revista hi trobareu tota la informació sobre la Festa Major d'enguany, i al mateix temps es caracteritza per la gran col·laboració d'entitats del poble que han aportat el seu granet de sorra amb diversos articles.

A més, hi ha seccions habituals de la revista com és Saps què vull dir?, on en aquesta ocasió s'entrevista al periodista osonenc Joan Serra, actual redactor en cap de Nació Digital, i es fa un resum de les persones que s'han entrevistat en aquesta secció durant l'últim any. També hi trobareu els articles dels col·laboradors habituals, així com l'entrevista a la pregonera d'aquesta Festa Major, Dolors Feliu, advocada, professora universitària, política i alt càrrec de l'administració de la Generalitat de Catalunya. També podreu llegir l'entrevista a l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, qui fa una valoració de les eleccions municipals del 26M i del procés de negociació amb la resta de les formacions polítiques locals que han desembocat en un pacte amb Junts per Roda.

D'altra banda, la revista inclou una entrevista extensa a la Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol, i diversos reportatges -del Rodafolk, la Fira del Pescador i la cursa solidària La Somnàmbula, entre d'altres-, així com la crònica de la inauguració de la Fundació MMiP, que va tenir lloc el passat mes de juny. I un any més, l'equip de l'Esquerda ha fet un resum de com ha anat la campanya 2019 d'excavacions al jaciment arqueològic.

Pel que fa a la portada de la revista, enguany està dedicada a la figura de Miquel Martí i Pol i a la feina de la Fundació MMiP, que no només treballa per difondre l'obra del poeta, sinó que també aporta una nova perspectiva de l'autor i de Roda de Ter.
Si ens acostem a la Fundació i mirem a través de les seves finestres, podem veure el nostre poble des d'una altra perspectiva, tambe bonica, i a la qual estem menys habituats. Les imatges que separen les diverses seccions són un recorregut per diversos moments de la vida de Martí i Pol, i han estat cedides per l'Arxiu de la Memòria Històrica de Roda de Ter.

La revista Roda de Ter té un preu de 6 euros i la podeu comprar als punts de venda habituals:

  • Estació de Serveis Feixas Aulet
  • Llibreria-Papereria Can Manolito
  • Queviures Sallent
  • Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)


    BONA FESTA MAJOR 2019!

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: