Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

565 participants a la cursa nocturna i solidària La Somnàmbula 2019

Bookmark and Share
La Somàmbula 2019
Ampliar en una finestra emergent La Somàmbula 2019
Podi femení de La Somàmbula 2019
Ampliar en una finestra emergent Podi femení de La Somàmbula 2019
Podi masculí de La Somàmbula 2019
Ampliar en una finestra emergent Podi masculí de La Somàmbula 2019
Corredors i corredores de La Somàmbula 2019
Ampliar en una finestra emergent Corredors i corredores de La Somàmbula 2019
La Somàmbula 2019
Ampliar en una finestra emergent La Somàmbula 2019
Data de publicació: 24.07.19 10:27
La cursa nocturna i solidària La Somnàmbula es consolida com una de les cites esportives d'estiu a la comarca, amb un total de 565 participants en la seva sisena edició.

El passat divendres 19 de juliol, Roda de Ter va acollir la sisena edició de la cursa nocturna i solidària La Somnàmbula, que va superar el rècord de l'any passat assolint un total de 565 participants. La cursa solidària s’ha consolidat com una de les cites esportives de l'estiu a la nostra comarca, entre corredors (177) i caminadors (388).

En la categoria femenina, la primera posició va ser per Núria Peix, amb un temps de 38’40”, Carla Solà va arribar segona i Isabel Castany, tercera. En la categoria masculina, el guanyador va ser Jordi Gallifa, amb un temps de 31’55”, Josep Maria Novellas va aconseguir el segon lloc i la tercera posició va ser per Joan Riba.

El president de Sant Tomàs (Toni Ramírez), l'alcalde de Roda de Ter (Albert Serra) i l'alcalde de les Masies de Roda (Jordi Vistós) van fer el lliurament de premis, els quals van consistir en un trofeu, un val regal per una cistella de fruita i verdura ecològica de La Tavella, material esportiu de la marca Buff i un lot de cremes Kyrocream. També es van sortejar obsequis cedits per diferents empreses col•laboradores entre les persones inscrites a través Internet: cremes Kyrocream, un val obsequi de Marina Teràpies, i diferent material esportiu gentilesa d’Esports Base Estel, Fanàtik, Interesport Horitzó i Everest i l’Esportiu. A més a més, entre tots els participants, tant els inscrits online com a plaça, es van sortejar productes de Buff.

Com a novetat d’aquesta sisena edició, es van repartir polseres lluminoses de diferents colors entre els participants per identificar el circuït que feien: blau per als Troneres (corredors - 7,5 km d’asfalt i terra), verd per als Tocatardans (caminadors - 5,3 km d’asfalt i terra), i fúcsia per als Noctàmbuls (circuït adaptat per a persones amb mobilitat reduïda - 5,1 km d’asfalt).

La cursa va començar puntual a les 21.30h, i els primers atletes van començar a arribar a la meta poc més tard de les deu. A mesura que anaven arribant a plaça, van poder gaudir d'un ressopó amb productes gentilesa de diferents empreses col•laboradores.

Cal destacar també l'animació musical a càrrec del grup de batucada de Torelló Valltucada, així com el pas del recorregut de la cursa pel mig del laberint de la zona enjardinada del polígon del Puig Vell, que va agradar molt als corredors.

L’organització d’aquesta edició de La Somnàmbula va comptar amb la col•laboració de més de 80 persones voluntàries, el treball en equip de les quals va contribuir a què aquest esdeveniment esportiu s’acabi de consolidar com una de les grans cites de l'estiu a la nostra comarca. I com cada any, els beneficis de les inscripcions de la cursa es destinaran a algun dels projectes de l’entitat sense ànim de lucre Sant Tomàs.

Podeu consultar les classificacions AQUÍ

Més informació sobre la cursa a www.santtomas.cat

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: