Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

IPR i JxRoda arriben a un acord 'estable' per governar l'Ajuntament de Roda de Ter

Bookmark and Share
Els regidors d'IPR i de JxRoda, en el moment de signar l'acord de govern.
Ampliar en una finestra emergent Els regidors d'IPR i de JxRoda, en el moment de signar l'acord de govern.
Data de publicació: 23.07.19 16:34
El pacte inclou la previsió que en el darrer any de la legislatura el cap de llista de Junts per Roda, Joan Moreno, substitueixi a l’actual alcalde, Albert Serra. A la nota de premsa s'assegura que 'el compromís que s’estableix és per a tota la legislatura' i s'especifica la distribució de les responsabilitats polítiques i de gestió.

Independents per al Progrés de Roda (IPR), que ha començat el mandat 2019-2023 governant amb minoria a l'Ajuntament de Roda de Ter, ha fet pública avui una nota de premsa conjunta amb Junts x Roda (JxRoda) en la qual s'explica l''acord estable' al que han arribat. A la nota de premsa s'assegura que 'el compromís que s'estableix és per a tota la legislatura' i s'especifica la distribució de les responsabilitats polítiques i de gestió, les quals queden de la següent manera:

  • Alcaldia i Regidories d'Urbanisme, Serveis i Governació: Albert Serra (IpR)
  • Regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme; Medi Ambient: Joan Moreno (JuntsxCat). 1r Tinent d'Alcalde
  • Regidories d'Educació i Comunicació: Yolanda Tristancho (IpR). 2a Tinent d'Alcalde.
  • Regidoria de Joventut: Marc Verdaguer (IpR). 3r Tinent d'Alcalde.
  • Regidoria de Cultura: Albert Aguilar Martí (JuntsxCat). 4t Tinent d'Alcalde.
  • Regidories de Benestar Social i Família, Salut i Polítiques d'Igualtat: Marina Quintana (JuntsxCat).
  • Regidories d'Hisenda i Participació Ciutadana: Montse Garcia (IpR)
  • Regidoria d'Esports: Albert Serra (IpR)

El pacte inclou la previsió que en el darrer any de la legislatura el cap de llista de Junts per Roda, Joan Moreno, substitueixi a l'actual alcalde, Albert Serra. A la nota també s'explica que s'està treballant en l'elaboració d'un Pla d'Actuació Municipal (PAM) a partir de 45 accions dels programes electorals d'IPR i JxR sobre cinc eixos: País; Equipaments esportius, culturals i socials; govern obert: transparència, participació ciutadana (poble participatiu i viu); Mobilitat i supressió de barreres arquitectòniques (Paisatge Urbà i poble verd); Promoció econòmica.

Entre els regidors que van prendre possessió del càrrec en el ple de constitució del passat 15 de juny, hi havia també Antoni Vila (IpR). Però Vila va presentar la renúncia el dimarts 16 de juliol, la qual es farà afectiva en el ple previst pel dijous 25 de juliol. Vila acabava de ser nomenat 4t tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, d'Esports i de Comunicació en el ple extraordinari del cartipàs municipal que es va celebrar el 15 de juliol.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: