Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Roda de Ter es tornarà a mullar per l'esclerosi múltiple

Bookmark and Share
Mulla't 2019
Ampliar en una finestra emergent Mulla't 2019
Data de publicació: 11.07.19 12:16
Aquest diumenge 14 de juliol, la piscina municipal de Roda de Ter serà una de les 900 piscines catalanes que participaran al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', un dels esdeveniments de solidaritat més multitudinaris de Catalunya.

El proper diumenge 14 de juliol, Roda de Ter es mullarà de nou per l’esclerosi múltiple a les piscines municipals del municipi.

De 10:30h a 12:30h del matí, tu també podràs fer el salt al Mulla't i col·laborar en la recaptació de fons impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els diners recaptats per les entrades a la piscina aniran destinats a la Fundació.

En l'edició d'enguany, el Mulla't centra els seus esforços en destacar la rellevància dels símptomes invisibles de la malaltia. Amb aquest objectiu, s'han desenvolupat programes i eines per apoderar a totes aquelles persones que pateixen esclerosi múltiple, per ajudar-les a afrontar i gestionar aquests símptomes, així com minimitzar-ne el seu impacte.

La fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals són alguns d'aquests símptomes invisibles que provoca l'esclerosi múltiple, i poden afectar greument la qualitat de vida de la persona, a banda de generar incomprensió entre el seu entorn. Per tant, donar a conèixer la malaltia i aquests efectes objectivament imperceptibles és fonamental per tal d'aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.

El Mulla't s’ha consolidat com un dels esdeveniments de solidaritat més multitudinaris de Catalunya i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

T'animem a fer un petit gest solidari per les més de 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya.

+ informació a: www.mullat.fem.es

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: