Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La revista RDT de maig-juny ja és a la venda

Bookmark and Share
Portada de la revista RDT, número 767, edició maig-juny 2019
Ampliar en una finestra emergent Portada de la revista RDT, número 767, edició maig-juny 2019
Data de publicació: 05.07.19 15:21
La portada del número 767 de la revista RDT està dedicada al ple de constitució de l'Ajuntament de Roda de Ter, que va tenir lloc el 15 de juny, amb la representació obtinguda dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig.

Roda de Ter està pendent del ple de cartipàs per definir el nou govern de l'Ajuntament. Amb aquest titular s'obre l'edició de maig-juny 2019, número 767, de la revista municipal 'Roda de Ter'. La foto de portada correspon al ple de constitució de l'Ajuntament que es va fer el 15 de juny i que es va reelegir Albert Serra (IPR) com alcalde de Roda de Ter ja que cada grup polític representat al consistori rodenc va votar al seu propi candidat. Això va fer que Serra torni a ser alcalde pel fet d'haver encapçalat la llista més votades a les eleccions municipals del 26M. Però per donar definitivament per començat el nou curs polític del mandat 2019-2023, cal celebrar el ple extraordinari del cartipàs, en el quals es distribuiran les regidories, entre d'altres punts de l'ordre del dia. Podria ser que aquest ple es celebrés el 15 de juliol. I serà en aquest moment que se sabrà si IPR governarà en solitari, amb només 5 regidors, o pactarà amb les altres forces polítiques amb representació: ERC (5 regidors), JxRoda (3 regidors).

En aquesta edició també es compta amb la col·laboració de les entitats: EMM El Faristol, Biblioteca Bac de Roda, Museu Arqueològic de l'Esquerda, Arxiu Memòria Històrica De Roda De Ter, Banc de llavors de Roda de Ter, Grup Fotogràfic Roda, CE Roda de Ter, Associació Roda de Comerciants, Fundació Miquel Martí i Pol, Fòrum Roda, MeteoRoda, Espai Activa't, entre d'altres. I continuem amb la col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística d'Osona. La revista es complementa amb articles d'opinió i articles dels col·laboradors habituals.

A la secció 'Saps què vull dir?' de la contraportada, s'entrevista a Mercè Garcia i Lizandra, podologa de professió i deejay (DJ).


Podeu comprar la revista, al preu de 3,15€, als següents punts de venta:
-Estació de Serveis Feixas Aulet
-Llibreria-papereria Can Manolito
-Queviures Sallent
-Forn de pa Can Teiona (C. Ramon Martí)

Us animem a fer-vos subscriptors de la revista trucant al
☎️93 854 02 30 o enviant un e-mail a 📧revista@rodadeter.catFE D'ERRATES


Per un error d'impressió, ha sortit equivocada la pàgina 6 de l'edició 767. Als arxius relacionats, podeu llegir la pàgina correcte. Introduirem aquesta fe d'errates a la revista juliol-agost de 2019 per tal que quedin constància dels resultats de les eleccions europees i municipals a Roda de Ter, que van tenir lloc el pasat 26 de maig. Disculpeu les molèsties.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: