Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

El Rodafolk arriba a Roda de Ter els dies 12, 13 i 14 de juliol

Bookmark and Share
Imatge del cartell Rodafolk 2019
Ampliar en una finestra emergent Imatge del cartell Rodafolk 2019
Data de publicació: 03.07.19 15:25
La nova edició del festival comptarà amb la força i l'energia dels bascos Korrontzi, el grup Safolk i el projecte recent d'Arnau Tordera i Magí Canyelles, que promet revolucionar el cançoner tradicional de casa nostra.

El Festival de música tradicional Rodafolk arriba a Roda de Ter els dies 12, 13 i 14 de juliol. Els bascos Korrontzi obriran aquesta nova edició el divendres 12 de juliol a les 10 del vespre al Teatre Eliseu, amb una festa tradicional de música i dansa basca que no deixarà indiferent a ningú.

El festival continuarà el dissabte 13 de juliol, també a les 10 del vespre, a la plaça del barri Sant Sebastià amb Safolk, un grup de músics que s'han unit per fer música popular d’arreu i especialment dels Països Catalans, amb la intenció de fer passar al públic una vetllada agradable, ballant des d’una jota o un pasdoble fins a diferents ritmes orientals i d’altres cançons d’autor. En cas de pluja, els actuacions de la plaça es traslladaran a la Carpa.

I, finalment, aquesta edició del Rodafolk acabarà amb l'actuació del projecte d'Arnau Tordera i Magí Canyelles, 'Les cançons seran sempre nostres', que s'estrenà a la passada edició de la Fira Mediterrània de Manresa, ha guanyat el 3r Premi Teresa Rebull 2018 i promet revolucionar el cançoner tradicional de casa nostra. El concert es farà a les 7 de la tarda del diumenge, al Teatre Eliseu.

Totes les actuacions del Rodafolk són entrada gratuïta.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: