Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

La Guingueta de La Blava obre el 17 de juny fins al 29 de setembre

Bookmark and Share
La Guingueta de la Blava obre del 17 de juny al 29 de setembre de 2019.
Ampliar en una finestra emergent La Guingueta de la Blava obre del 17 de juny al 29 de setembre de 2019.
Data de publicació: 17.06.19 16:44
La Guingueta, que estÓ situada al costat de l'antiga fÓbrica de La Blava, just al costat del riu Ter, s'obre de dilluns a diumenge, diÓriament, inclosos festius i el contracte estendrÓ la seva vigŔncia entre el dia 17 de juny i el 29 de setembre de 2019, ambdˇs inclosos.

La Guingueta de La Blava estrena avui 17 de juny la temporada d'estiu 2019 i estarÓ oberta ininterrompudament cada dia fins al 29 de setembre, a partir de les 6 de la tarda. L'Ajuntament de Roda de Ter ha adjudicat la concessiˇ del servei a Dani RifÓ, la persona que se n'ha fet cÓrrec aquestes ˙ltimes temporades.

L'adjudicaciˇ de la concessiˇ queda condicionada al compliment de les condicions establertes en la resoluciˇ de 16 de maig de 2019 de l'AgŔncia Catalana de l'Aigua (ACA), aixÝ com el compliment de les obligacions establertes en el plec de clÓusules. L'Ajuntament ha d'expressar clarament que coneix i assumeix el risc existent i les mesures de protecciˇ civil aplicables al cas, i es compromet a traslladar aquesta informaciˇ als possibles afectats.

Durant el funcionament de l'activitat caldrÓ disposar i aplicar un sistema prerequisits simplificats basats en el sistema APPCC (pla de control de l'aigua, pla de neteja i desinfecciˇ, pla de control de plagues, pla de formaciˇ de manipuladors d'aliments, pla de control de prove´dors i trašabilitat, pla de control de temperatures i pla de control d'alĚlŔrgies i substÓncies que provoquen intolerÓncies alimentÓries). TambÚ caldrÓ seguir les instruccions i indicacions del personal responsable en cas d'activaciˇ del DUPROCIM i suspendre les activitats en cas de previsiˇ de pluja o tempestes, aixÝ com colĚlaborar amb els serveis de vigilÓncia i salvament i el personal responsable en les evacuacions que siguin necessÓries.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: