Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

campanyes de sensibilització

En motiu de les festes de Nadal, la regidoria d’acció social, igualtat i ciutadania de l’ajuntament de Roda de Ter, va posar en marxa la campanya Jugant aprenem a ser; una campanya que pretenia qüestionar els enunciats i proposicions llançats des de la publicitat i promoure un treball de sensibilització envers el tractament sexista de les joguines.
Amb aquesta finalitat es va editar un díptic que recull reflexions a l’entorn del valor lúdic i pedagògic de les joguines i sobre com les distincions que per raó de gènere es donen en els diferents tipus de jocs transmeten i perpetuen valors i rols tradicionals diferents per a nenes i per a nens.
Els díptics es van fer arribar a les famílies amb fills menors de 12 anys i es van distribuir també en d’altres punts del nostre municipi com els Casals de Nadal, la Biblioteca Municipal o el Punt d’Informació i Atenció a les Dones.
Aquesta campanya va ser una iniciativa conjunta entre l’ajuntament de Roda i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i va comptar amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

Arxius relacionats


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: