Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

el cosidor

cosidor
Ampliar en una finestra emergent
cosidor-grup
Ampliar en una finestra emergent
Des de l’any 2002, hi ha un grup de dones que es troben setmanalment al “Cosidor” . La majoria d’elles es decanten per la confecció i aprenen a fer-se la seva pròpia roba, però també tenen la possibilitat d’aprendre a fer punt de creu, brodat o ganxet.

A l’actualitat són un grup de deu dones. Es reuneixen els dijous, al local del PIAD. Unes trien l’horari del matí, de dos quarts de deu a dos quarts de dotze, i d’altres el de la tarda, de dos quarts de cinc a dos quarts de set. Només interrompen la seva activitat en els períodes de vacances. El motiu està clar: l’estona del cosidor no només els serveix per cosir-se la seva pròpia roba, sinó que també els proporciona un espai per passar-ho bé, tot xerrant, en companyia del que ja són, bones amigues.

La responsable del Cosidor és la Teresa Caja. Ella es va iniciar en aquest món als 18 anys coincidint amb l’època en que va trobar feina en el sector de la confecció. Ara assegura que la feina d’ensenyar li és molt gratificant. Dia a dia, veu com les dones progressen en el seus aprenentatges i això la fa molt feliç.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: